كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اکانت Vpn رایگان بدون محدودیت زمانی!$$ است كه در انجمن SecureAcc & VPN مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: سلام من هنوز تا حالا از VPN استفاده نكردم و كاملا اين موضوعات را نمي فهمم . اول اينكه آيا براي استفاده از اين اكانت ها بايد روي جهت خاصي تنظيم كرد. دوم با استفاده از اين اكانت ها سرعت دانلود تا چه حد افزايش پيدا مي كند. ممنون مي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| SecureAcc & VPN فروش و پشتيباني حسابهاي SecureAcc و VPN |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 4th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 77
قدرت اعتبار: 0 | سلام من هنوز تا حالا از VPN استفاده نكردم و كاملا اين موضوعات را نمي فهمم . اول اينكه آيا براي استفاده از اين اكانت ها بايد روي جهت خاصي تنظيم كرد. دوم با استفاده از اين اكانت ها سرعت دانلود تا چه حد افزايش پيدا مي كند. ممنون مي شم اگه اينها را براي من توضيح دهيد. در ضمن آيا براي استفاده از VPN ايا بايد برنامه Setup4PC را نصب كنم و اين برنامه را از كجا ميتونم گير بيارم.(در آموزش در استفاده از VPN در سايت اينطور توضيح داده بود). | |||||||||||
| |
| | #32 | ||
| عضو ![]() | ![]() دوست عزيز لطفا يه راهنمايي درست وحسابي بكنين بخدا من گيج شدم هر كاري ميكنم باز هم اين خطا رو ميده لطفا بگين چيكار كنم در ضمن از كمكتون ممنون | ||
| |
| | #33 | ||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
بازم میگم این اکانت سرعت رو تا سقف سرویسی که استفاده می کنید زیاد می کنه در ضمن دوست عزیز اول کل تاپیک رو دقیق مطالعه کنید بعد سوال طرح کنید
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | ||||||||||||
| |
| | #34 | |||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
نقل قول:
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||||
| |
| | #36 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 24th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 219 Thanks: 17
قدرت اعتبار: 3 |
__________________ دوستان عزیز لطفا در صورت مثبت بودن تاپیک فقط از گزینه"Thanks" استفاده فرمائید. متشكرم | |||||||||||
| |
| | #37 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | داداش نمی خوام بزنم تو ذوقت اما دو تا مشکل داره : 1- سرویس دهی به ایران داره بسته میشه . 2 - محدودیت دانلود داره .
__________________ اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست دانلود مستقیم از رپیدشیر و ... هرکی اکانت رپیدشیر میخواد پیغام خصوصی بزاره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد !!! | ||
| |
| | #38 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام آقا Vpn بدون مودم يعني بصورت شبكه كار ميكند؟ با تشكر حامد | ||
| |
| | #39 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | دوست عزیز لطف کنید سوالتون رو واضح تر مطرح کنید
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #40 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام من توي شركت از خط شبكه يا Dsl استفاده مي كنم بدرد ميخوره ازش استفاده كنم؟تنظيماتش فرق نميكنه | ||
| |
| برچسب ها |
| vpn |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد