كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اکانت Vpn رایگان بدون محدودیت زمانی!$$ است كه در انجمن SecureAcc & VPN مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: نقل قول: نوشته اصلی توسط H_MAKIAN سلام من توي شركت از خط شبكه يا Dsl استفاده مي كنم بدرد ميخوره ازش استفاده كنم؟تنظيماتش فرق نميكنه با dsl هم مشکلی نداره به شرط اینکه بیشتر از 256kb نباشد تنظیماتش هم فرقی نمی کند...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| SecureAcc & VPN فروش و پشتيباني حسابهاي SecureAcc و VPN |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #41 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | با dsl هم مشکلی نداره به شرط اینکه بیشتر از 256kb نباشد تنظیماتش هم فرقی نمی کند
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #42 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 21st, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان 4 ماه که از vpn secureix.com دارم استفاده می کنم ولی از دیشب دیگه کانکت نمیشه می خواستم بدونم کلا اکانتای free قطع کردن یا مشکل از جای دیگه است error 678 دارم هم با ip:66.150.105.11 ,66.150.105.18 لطفا راهنمایی کنید | |||||||||||
| |
| | #43 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 21st, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | اکانت vpn سایت secureix.com از کار افتاده ؟؟؟؟لطفا دوستانی که استفاده می کنند راهنمایی کنند اگر هنوز فعاله؟؟؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #45 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
به دلیل استفاده بیش از حد از اکانت Free فعلا قسمت Free قابل رجیستر نیست .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| vpn |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد