كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع Vpn کاملا مجانی است كه در انجمن SecureAcc & VPN مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: از جنابmetalstar666و جناب ako25 تشكر ميكنم. امتحان شد و 100% جواب ميده....
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| SecureAcc & VPN فروش و پشتيباني حسابهاي SecureAcc و VPN |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() |
از جنابmetalstar666و جناب ako25 تشكر ميكنم. امتحان شد و 100% جواب ميده. | ||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to srsa For This Useful Post: | metalstar666 (Wednesday 2 April 2008),
POISON10000 (Friday 25 April 2008)
|
| | #12 | |||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
خواهش میکنم جناب srsa عزیز بسیار خوشحالم که واسه شما هم جواب داده. سایر دوستان هم تست کنن و اطلاع بدن. خواهشن در مصارف درست از این vpn استفاده کنید
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | |||
| |
| The Following User Says Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| | #13 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | برای من هم به راحتی connect شد
__________________ Did genius create evil or evil create genius? ::: Official Web Site Of Sandy Fan ::: www.sh-sandyfan.com | ||
| |
| The Following User Says Thank You to 3vil For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| | #14 | ||
| مدیر بخش دانشجويان ايران و مدير بخش موبايل ![]() ![]() | با درود .... کارت درسته واسه من هم کانکت شد | ||
| |
| The Following User Says Thank You to hengameh For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| | #15 | ||||||||||||
| مدیربخش دریم باکس تاریخ عضویت: November 22nd, 2007
سطح دانش: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 55 / 553 Thanks: 128
قدرت اعتبار: 2 | نقل قول:
ساختم متشکرم | ||||||||||||
| |
| | #16 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | با Win XP هم بدوون هیچ مشکلی وصل میشه
__________________ Did genius create evil or evil create genius? ::: Official Web Site Of Sandy Fan ::: www.sh-sandyfan.com | ||
| |
| The Following User Says Thank You to 3vil For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| | #17 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | براي من اررور 619 ميزنه نميدونم چرا وقتي خط 64 گرفتم وي پي ان رو ساپورت نميكنه آيا ميشه اشكال از اون باشه؟ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to kopol_lo For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| | #18 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 12th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | سلام من کانکت میشم ولی چرا هر چی سایت باز میکنم باز نمیشه در ضمن من با adsl وصل میشم مشکلی نداره ؟ و میشه توضیح بدین که آیا vpn فقط برای ف ی ل ت ر ی ن گ هست یا از چیزهای دیگه هم میشه استفاده کرد ؟مرسی | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to armin_tak For This Useful Post: | metalstar666 (Thursday 3 April 2008),
POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| | #19 | |||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
امیدوارم بنوانیم به همین رویه ادامه بدهیم باتشکر
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | |||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008),
speeed (Wednesday 2 April 2008)
|
| | #20 | |||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
بعدش هم لطف کنین متن اررور 619 رو تایپ کنین تا ببینیم مشکل چیه؟ انشا ا... بتونیم بهتون کمک کنیم و شما هم بتونین کانکت بشین. با تشکر
| |
| The Following User Says Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | POISON10000 (Monday 14 April 2008)
|
| برچسب ها |
| مجانی , کاملا , vpn , vpnمجانی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| دعوتنامه برای ارسال 80 Sms مجانی بدون محدودیت | Magic-Power | بخش Internet | 11 | Sunday 3 December 2006 01:24 PM |
| ثبت نام در این سایت برای اکانت مجانی چه جوریه؟ | hi_tech | اینترنت ماهوارهای | 1 | Wednesday 25 October 2006 02:59 PM |
| قابل توجه طراحان وب : هاست مجانی جهت تست با امکانات کامل و نامحدود | lvsdvb | بخش Internet | 1 | Saturday 14 October 2006 05:06 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد