كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع آموزش تصویری پارتیشن بندی در لینوکس است كه در انجمن لینوکس مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي مقالات آموزشی است: اینم از آموزش پارتیشن بندی در لینوکس.... در اینجا من بر روی دیسک سخت sdc سه پارتیشن هر کدام 1گیگ میسازم و سپس فرمت و مونت میکنم برای دیدن آموزش کلیک کنید همچنین میتوانید این آموزش را دانلود کنید دانلود...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| لینوکس لینوکس |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | اینم از آموزش پارتیشن بندی در لینوکس.... در اینجا من بر روی دیسک سخت sdc سه پارتیشن هر کدام 1گیگ میسازم و سپس فرمت و مونت میکنم برای دیدن آموزش کلیک کنید همچنین میتوانید این آموزش را دانلود کنید دانلود
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| لینوکس , پارتیشن , آموزش , بندی , تصویری , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| آموزش تصویری پارتیشن بندی در لینوکس بصورت Lvm | jamshid | لینوکس | 0 | Tuesday 15 January 2008 12:57 PM |
| سهمیه بندی دیسک سخت در لینوکس | jamshid | لینوکس | 0 | Tuesday 15 January 2008 11:03 AM |
| تصوير ايرانيان در كتابهاى درسى عرب-بخوانید | mybox1631 | بخش وبگردی (فقط مطالب مفید وبلاگها) | 0 | Tuesday 8 May 2007 01:48 PM |
| تاریخچه لینوکس......... | 007 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Friday 1 September 2006 07:44 PM |
| نحوه نامگذاری پارتیشن*ها در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:20 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد