كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اجرای برنامه ها بصورت زمانبندی شده توسط Cron و At است كه در انجمن لینوکس مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي مقالات آموزشی است: http://reza.behroozi.info/?p=18 cron ابزاری برای کمک به ما در انجام وظایف بصورت خودکار میباشد. مثلا به ما در تهیه پشتیبان از فایل ها و دایرکتوری های مورد نظر در ساعت های استراحت شبکه که مسلما ما هم در استراحت هستیم یاری میدهد تا مدیران شبکه با خیالی آسوده به استراحت بپردازند.(خوابهای ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| لینوکس لینوکس |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | http://reza.behroozi.info/?p=18 cronابزاری برای کمک به ما در انجام وظایف بصورت خودکار میباشد. مثلا به ما در تهیه پشتیبان از فایل ها و دایرکتوری های مورد نظر در ساعت های استراحت شبکه که مسلما ما هم در استراحت هستیم یاری میدهد تا مدیران شبکه با خیالی آسوده به استراحت بپردازند.(خوابهای خوب ببینید ).اشتباه نکنید وظیه cron تهیه پشتیبان برای ما نیست بلکه اجرای پروسه ی پشتیبانگیری یا هر پروسه ی دیگری در ساعت و زمان از پیش تعیین شده میباشد. دستورات و قوانین cron در حالت پیش فرض در (crontab(cron table که در /etc/قرار دارد ذخیره میشود ولی هر کاربر میتواند crontab مربوط به خودش را داشته باشد که در /var/spool/cron/ ذخیره میشود. برای ویرایش crontab یه کاربر کافیست به راحتی با کاربر مورد نظر به سیستم وارد شده و در ترمینال کد: #crontab -e را تایپ کنیم. ویرایشگر پیش فرض برای crontab -e ویراشگر vi میباشد که بعضی از دوستان از جمله خود من در کار کردن با این ویرایشگر دچار مشکل هستن پس اگر شما تمایل یه تعویض حالت پیش فرض رو دارید کافیست بدین ترتیب عمل کنید
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | چند نکته فراموش کرده بودم بنویسم که الان اضافه میکنم یک سری علایم در نوشتن ورودی cron استفاده میشود که من سعی میکنم با مثال توضیح بدم(من تو عمرم انشا ننوشتم پس اگه میبینید نگارشم خوب نیست,ببخشید دیگه!!هدفم مهمه) * برای نادیده گرفتن اون فیلد در نظر گرفته شده,یعنی اگر مثلا در فیلد ساعت بود بدون توجه به این فیلد سر هر ساعت دستور اجرا میشود و یا اگر در فیلد دقیقه بود سر هر دقیقه و .... , (کاما) در هر فیلد که احتیاج داریم چندین بار دستور در ساعات مختلف اجرا بشود کاربرد دارد مثلا در فیلد دقیقه 15,30 به معنای اجرا در دقیقهای 15 و 30 یا در فیلد ساعت 2,9 به معنای اجرا در ساعتهای 9 و 2 میباشد و.... - برای تعیین یک بازه زمانی مثلا در فیلد روزهای ماه اگر بیخواهیم بین روزهای 8 تا 15 دهم ماه دستور اجرا بشود بدین صورت مینویسیم 15-8 و.... سه نشانه بالا برای استفاده در فیلدهای 5-1 در نظر گرفته شده ولی نشانه زیر برای فیلد شماره 7 % در فیلد 7 برای نشان دادن خروجی در خط بعدی کاربرد دارد مثلا کد: echo %reza %persianadmins %behroozi کد: rezapersianadminsbehroozi
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| cron |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک | jamshid | موارد دیگر نیروی زمینی | 0 | Wednesday 18 July 2007 08:14 PM |
| معرفي برنامه Nmap Scaner | king-cmpu | آموزش ها و مفاهیم پایه | 0 | Wednesday 11 April 2007 10:56 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:23 AM |
| مفاهیم پایه*ای لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:15 AM |
| افزایش امنیت به میزان 80 درصد | AKBAR H.Y | ترفند های امنیتی | 3 | Saturday 3 June 2006 08:08 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد