كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست راهنمایی برای تنظیم دیش و ال ان بی روی ترکست است كه در انجمن انواع کارت های DVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش D V B Car d است: من یک کارت sky sat 3 , http://www.skysattv.net/skysat3.htm گرفتم که درایورش و برنامه progdvb version 4.75 رو هم نصب کردم . در فولدری که برنامه progdvb نصب شده دو برنامه وجود دارد به نام graphedit و gdvbsinet که در پایین عکس gdvbsinet را میبینید من میخوام دیش و ال ان ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| انواع کارت های DVB طرح مشکلات و سوالات مرتبط به انواع کارت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 7th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من یک کارت sky sat 3 , http://www.skysattv.net/skysat3.htm گرفتم که درایورش و برنامه progdvb version 4.75 رو هم نصب کردم . در فولدری که برنامه progdvb نصب شده دو برنامه وجود دارد به نام graphedit و gdvbsinet که در پایین عکس gdvbsinet را میبینید ![]() من میخوام دیش و ال ان بی رو روی ترکست سی 1 تنظیم کنم فایندر دارم ولی هیچ چیز راجع به تنظیم دیش و ال ان بی نمیدونم . برای تنظیم روی ترکست ساعت ال ان بی پرمیوم 2 روی چند باید باشد . البته یک اموزش برای این کار دیدم که در پایین هست دوستان ترکست ١ سی دقیقا رو به قبله است 1- ارتفاع دیش را ٥٠ درجه قرار داده 2- دیش را درست روبه قبله قرار دھید 3- برای جھت یابی از فرکانس ١١٦٠٧ افقی ٣٧٥٠ استفاده کنید 4- اگر از ال ان بی eurostar یا starsat استفاده می کنید ساعت ال ان بی را روی ٦ یا ١٢ و اگر از lazer یا strong استفاده می کنید ساعت ال ان بی را روی 4/5 یا 10/5 قرار دهید 5- حالا فایندر را وصل کرده و درجه فایندر را بین 6 و 7 قرار دهید با کمی تکان دادن دیش شما به راحتی موفق به گرفتن ترکست میشوید 6- پس از گرفتن سیگنال فایندر را از رسیور و ال ان بی جدا کرده سپس به روی فرکانس 12652 افقی 22500 رفته و اگر دیدید سیگنال ندارد با کمی چرخاندن ال ان بی سیگنال پر میکند. 7- حالا روی این فرکانس میله ها را کوتاه و بلند کنید تا بهترین سیگنال دریافت شود چطور باید از فرکانس ١١٦٠٧ افقی ٣٧٥٠ استفاده کنم . چطور این فرکانس را به ال ان بی بدهم از طریق progdvb یا gdvbsinet . ؟ نحوه فرکانس دهی را راهنمایی کنید. برنامه gdvbsinet برای چه کاری هست؟ | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 27th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| ال , ان , بی , برای , تنظیم , ترکست , دیش , درخواست , روی , راهنمایی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد