كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع آیا نرم افزاری برای ارسال sms رایگان سراغ دارید؟ است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام به همه دوستان. من به نرم افزاری احتیاج دارم که بشه با اون به موبایل sms فرستاد اما کاملا مجانی . البته اگه شماره موبایل فرستنده رو بخواد یا نخواد مهم نیست ولی مهم اینه که کاملا رایگان باشه .منم یکی تو اینترنت گیر آوردم اسمش SMS SENDER هست ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | سلام به همه دوستان. من به نرم افزاری احتیاج دارم که بشه با اون به موبایل sms فرستاد اما کاملا مجانی . البته اگه شماره موبایل فرستنده رو بخواد یا نخواد مهم نیست ولی مهم اینه که کاملا رایگان باشه .منم یکی تو اینترنت گیر آوردم اسمش SMS SENDER هست ولی ظاهرا فقط با دیال آپ و بلوتوث دیوایس کار میکنه و به درد ADSL دارها نمیخوره. اینم لینک دانلودش با حجم 611 کیلو بایت : http://download.microsoft.com/downlo.../smssender.msi دوستان اگه نرم افزاری سراغ دارین که به درد همه کانکشنهای اینترنت اعم از دیال آپ و پرسرعت بخوره و با مخابرات ایران سازگارباشه و از همه مهمتر مسیج فرستادن با اون مفتکی باشه لطف کنید معرفی بفرمایین . باتشکر. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| sms , نرم , آیا , افزاری , ارسال , برای , دارید؟ , رایگان , سراغ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نرم افزار سیمرغ راهنمای سینماهای تهران برای گوشی های موبایل - جاوا | ProgReza | مجموعه بهترين نرم افزارهاي موبايل | 0 | Thursday 26 June 2008 11:21 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد