كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: نقل قول: نوشته اصلی توسط Magic-Power برنامه deep freeze لینک دانلود نسخه Enterprise (ورژن 6.10.220.1616 ) : http://rapidshare.com/files/14370074...0.1616.RDX.zip يا اين : http://rapidshare.com/files/55033914...hoDownload.rar اينم هست لينك مستقيم و نسخه Standard (ورژن 6.30.020.1818 ) : http://w00kman.parsaspace.com/App/Fa...0.1818-DVT.rar البته طبق چيزايي كه درباره اش خوندم نصب نكني بهتره چون واقع كامپيوتر رو بهم ميريزه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #101 | ||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | ||||||||||||
| |
| | #102 | |||||||||||
| عضو ممتاز تاریخ عضویت: October 24th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 251 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 3 | باسلام،من برنامه آکروبات 8 رو میخواستم با کرکش(distiller8)اگه لینکش تورنت یا فقط یک لینک برای دانلود باشه عالیه. راستی میشه تو pdf ادیت کردحتی اگه لاک شده باشه ،برنامه ای هست برای این کار --------------------------- من یک برنامه می خواستم که نقش کیبورد رو داشته باشه برای مواقعی که کیبورد از کار می افته --------------------------------------------- درخواست سوم ،نرم افزار Vm Ware ویرایش توسط ناظم ارشد : Thursday 27 September 2007 در ساعت 06:26 PM. دلیل: تركيب پستها | |||||||||||
| |
| | #103 | |||||||||||
| عضو ممتاز تاریخ عضویت: October 24th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 251 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 3 | من چه جوری می تونم توی مدیا پلیر قسمتهایی از یک فیلم رو سیو کنم به صورت کلیپ ،نرم افزار خاصی هست؟ | |||||||||||
| |
| | #104 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
قدرت اعتبار: 5 | باسلام،من برنامه آکروبات 8 رو میخواستم با کرکش(distiller8)اگه لینکش تورنت یا فقط یک لینک برای دانلود باشه عالیه. راستی میشه تو pdf ادیت کردحتی اگه لاک شده باشه ،برنامه ای هست برای این کار به صفحه زیر مراجعه کنید http://vagos.es/showthread.php?t=122297 --------------------------- من یک برنامه می خواستم که نقش کیبورد رو داشته باشه برای مواقعی که کیبورد از کار می افته خود ویندوز داره از مسیر زیر استفاده کنید start\programs\Accessories\Accessibility\On-Screen Keyboard و یا در استارت منو run تایپ کنید osk --------------------------------------------- درخواست سوم ،نرم افزار Vm Ware VMware Workstation 6.0.0.45731
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to momeni For This Useful Post: | kok (Saturday 6 October 2007)
|
| | #105 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
برنامه فوق دارای یک اجرا کننده فایلهای ویدئوی در خودش هست، شما به راحتی می توانید فایلهای ویدیوئی خود را به صورت دلخواه انتخاب کنید و آنها را قطعه کنید تا به فایلهای با حجم کمتر و تکه های بیشتر تبدیل شوند. این برنامه بهترین و سریعترین نرم افزار در بازار می باشد که شما می توانید از آن استفاده کنید. ![]() ویژگی های این نرم افزار : - پشتیبانی تکه کردن فایلهای ویدیوئی AVI, Divx, MPEG-4 - پشتیبانی تکه کردن فایلهای ویدیوئی MPEG-1, MPEG-2 - پشتیبانی تکه کردن فایلهای ASF, WMV, WMA - پشتیبانی تکه کردن فایلهای ویدیوئی برنامه Real شامل فایلهای RM, RMVB - پشتیبانی تکه کردن فایلهای ویدیوئی VCD - .dat - پشتیبانی تکه کردن فایلهای AC3 - پشتیبانی از فایلهای بزرگ حتی فایلهائی با حجم 2 گیگابایت - با سرعت بسیار بالا و بدون از دست دادن کیفیت فایلها - بسیار محیط دوستانه. http://www.boilsoft.com/videosplitter/download.html
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to momeni For This Useful Post: | kok (Saturday 6 October 2007)
|
| | #106 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() من خودم بیشتر نرم افزار هایی که میخوام همیشه پیدا میکنم ولی این یکی دیگه منو کشته اسم این برنامه yahoo password cracker brute force هستش راستش خیلی برام مهمه . اگه برنامه یی مثل yahoo password cracker دارین ممنون میشم . | |||
| |
| | #107 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() | |||
| |
| | #108 | ||
| ناظم سابق سايت | davood41444 عزیز این روش دیگه کارایی خودش را از دست داده سال های اولیه فعالیت یاهو از این چنین برنامه هایی استفاده میشد به همین دلیل هم هست که این برنامه را پیدا نمیکنید روش های بسیار جدید و در واقع دشوار هر روز زیادتر میشوند اما از طرفی شرکت ها بزرگ هم بسرعت این اشکالات را برطرف میکنند به شما توصیه میکنم اگه قصد هک کردن شخص خاصی را دارید به خود شخص حمله کنید نه به یک شرکت بزرگ به اسم یاهو! در کل هک کردن کار خوبی نیست و من در زمانی که در اوج بلد بودن تمام حفره های نفوذی بودم هیچ نتیجه ای جز ناراحت کردن دیگران و ترد شدن از گروه های کاری نگرفتم اگر انرژی در کار های مثبت به کار بره برای خودت و همه سود داره به هر حال فکر میکنم بد نباشه مقاله من رو بخونی (البته خیلی قدیمی هست اما برات مفیده) مقاله من : مقابله با نفوذگران | ||
| |
| | #109 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | Shahani جان دستت درد نکنه باید بگم که من هم قبلا از این کارا میکردم ولی همونطور که گفتی هیچ سودی نداره . راستش یکی از دوستان متاسفانه خودکشی کرده و حالا خانوادش میخوان که از طریق ایمیلش بتونن اطلاعاتی بدست بیارند . بدبختی اینه که اون مرده و دیگه هیچ وقت on نمیشه . وگرنه من دنبال هک کردن کسی نیستم . | ||
| |
| | #110 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 8th, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 0 | با سلام خدمت دوستان عزیز...خسته نباشید. من دنبال نرم افزاری به نام Forten 2000 هستم و واقعا بهش نیاز فوری دارم هر ورژنی از این نرم افزار باشه خوبه اصلا مهم نیست که جدید باشه... خیلی ممنون از زحمتاتتون...منتظر پاسختون هستم. با تشکر :: مجید
__________________ Beautiful pictures developed from negatives in a dark room. So, if you see darkness in your life be sure that God is making a beautiful picture for you! www.clickha.net | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نرم , افزار , اين , تاپيك , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد