كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: نقل قول: نوشته اصلی توسط Admin با سلام، دوستان عزيز چنانچه نرم*افزار خاصي را در اينترنت جستجو كرديد ولي پيدا نكرديد، در اين تاپيك نام دقيق آن*را عنوان كنيد تا خود من يا ساير دوستان كه آن نرم*افزار را دارند يا قادرند تهيه كنند در اين*جا قرار بدهند. من خودم ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #121 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 24th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #122 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 9th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 186 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 3 | سلام من نرم افزار برای قفل گذاری بروی cd میخواهم ممنون میشم اگر بهم بدید ویا معرفی کنید البته کارایی نرم افزار بنحوی باشه که قابلیت رایت cd امکان پذیر نشه با تشکر | |||||||||||
| |
| | #123 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | دوستان من خیلی بهش نیاز دارم اگر نمیخواهید بدید حداقل اسمشو بگید | |||||||||||
| |
| | #124 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
چيزي رو كه شما مي خواهيد رو بايد بخريد ، اين سايت معروفترين قفل گذار روي سي ديه و صادراتي هم هست : http://www.pishgamsoft.com/Products-Colock-F.htm
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| | #125 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | اقا رضا صرفه اقتصادی نداره خیلی گرونه | |||||||||||
| |
| | #126 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 17th, 2007
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 169 Thanks: 24
قدرت اعتبار: 3 | من نرم افزار deep freeze می خواستم همراه با کرک ( دوستان کرک هم باشه) هر روژنی باشه قبوله ولی همراه با کرک خیلی نیاز دارم با تشکر | |||||||||||
| |
| | #127 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | ![]() Faronics DeepFreeze 2/5 مگابایت http://rapidshare.com/files/93096593/DFStr.zip Deep Freeze Standard 6.30.020.1875 Retail 4 مگابایت http://rapidshare.com/files/93096749...8razor1_29.zip ظاهرا هر 2 بصورت فول ورپن هستن .
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
| |
| | #128 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | لینک نرم افزار صحیح نمی باشد | |||||||||||
| |
| | #129 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | از اينجا دانلود كنيد :
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | mardin007 (Wednesday 20 February 2008),
mehdi_asgarpour (Wednesday 20 February 2008)
|
| | #130 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | مدیر ارشد جوون عزیزم بازم لینک خرابه کار نمیکنه دوست عزیز لطفا چک کن بعد بزار خواهشا کمک کنید و از زحمات شما هم خیلی خیلی ممنون (مدیر ارشد ) | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نرم , افزار , اين , تاپيك , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد