كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام دوستان. آیا کسی لینک دانلود نرم افزار tubedownload رو داره ؟ با تشکر....
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #131 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | سلام دوستان. آیا کسی لینک دانلود نرم افزار tubedownload رو داره ؟ با تشکر. | |||||||||||
| |
| | #132 | |||||||||||
| مدير بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: June 24th, 2006
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 60 / 608 Thanks: 598
قدرت اعتبار: 4 | Deep Freeze Enterprise v6.20 - Full Version لينك: http://rapidshare.com/files/64071369/DFE620.rar.html | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to lover For This Useful Post: | ProgReza (Friday 22 February 2008)
|
| | #133 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | آخه عزیزم مگه میشه بعد از چند سال بودن در دنیای نت لینک رو چک نکنم . دوم فدات شم من خودم اینا رو توی اکانت راپید شیر خودم آپلود کردم . اینم عکسی که نشون میده الان فایل برای دانلود حاضره : برای بهتر و بزرگ دیدن تصاویر روی نوار زرد رنگ بالای هر عکس کلیک کن . ![]() و اینم عکسی که نشون میده توی اکانت خودم برات آپلود کرده ام : ![]()
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
| |
| | #134 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
لينك دانلود ها در پست 127 و 129 مشكلي ندارند .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | ناظم ارشد (Friday 22 February 2008)
|
| | #135 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 17th, 2007
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 169 Thanks: 24
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزیز مدیر جوون من بی خودی که نمیگم به من این اخطار میده تا حالا که زدم همین داده اول بخش ازاد از رپید شیر رو میزنم بعد این صفحه میاد من چکار کنم الان کمک کنید صفحه که نوشته اپلود کن دوباره | |||||||||||
| |
| | #136 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 | کدوم اخطار رو میده ؟ یک عکسی , نوشته ای , چیزی حداقل اینجا بزار تا بدونیم مشکل چیه و راه حلش چطوریه .
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ناظم ارشد For This Useful Post: | ProgReza (Saturday 23 February 2008)
|
| | #137 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
عزيزم براي دانلود از Rapidshare به اين آموزش توجه كنيد : ![]() در اينجا صبر كنيد تا شمارش معكوس به پايان برسه : ![]() بعد از پايان رسيدن شمارش معكوس در زير كد ، داخل مستطيل حروفها رو تايپ كنيد : براي تايپ حروف حتما بايد آنها را با حروف بزرگ تايپ كنيد در غير اينصورت با پيغام خطا مواجه ميشيد . ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | mardin007 (Saturday 23 February 2008)
|
| | #138 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 20
قدرت اعتبار: 3 | سلام به همگی من یه نرم افزار طراحی فرش میخوام..... هرچی باشه... لطفا راهنمایی کنید. آدرس لینک واسه دانلود ..... با تشکر | |||||||||||
| |
| | #139 | ||||||||||||
اين نرم افزار ها رايگان نيست و بايد آن را بخريد ، يه سري به اين سايتها بزنيد : http://www.payamsoft.com/fa/toobacarpet/index.htm http://www.yeclick.com/data/html/10000698.html
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | baran17862 (Monday 25 February 2008)
|
| | #140 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به همه . دوستان من دیوانه شدم از بس که سرچ کردم من دنبال ویندوز ویستا 64 بیتی هستم همه ی لینکها پاک شده . اگه کسی سراغ داره یه حالی بده پیلیز . Windows Vista Ultimate 64Bit فقط حتماً 64 بیتی باشه - دم همگی گرم | ||
| |
| برچسب ها |
| نرم , افزار , اين , تاپيك , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد