كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: دوستان لطفاً اگه ممكنه من نرم*افزار portable System mechanic رو لازم دارم هرچه هم گشتم پيدا نكردم. هركسي اگه سراغ داره لطفاً بزاره. فقط خوهشاً نسخه پرتيبل اون باشه. Portable...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #141 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 258 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | دوستان لطفاً اگه ممكنه من نرم*افزار portable System mechanic رو لازم دارم هرچه هم گشتم پيدا نكردم. هركسي اگه سراغ داره لطفاً بزاره. فقط خوهشاً نسخه پرتيبل اون باشه. Portable
__________________ دوست داشتن اساس خلقت است | |||||||||||
| |
| | #142 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
RapidShare: Easy Filehosting | |||
| |
| The Following User Says Thank You to davood41444 For This Useful Post: | ProgReza (Monday 7 July 2008)
|
| | #143 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 258 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | با تشكراز زحمتي كه كشيديد و پيدا كرديد. ولي اين فايل پسورد براي باز كردن فايل فشرده سازي شده مي*خواهد. لطفاً پسورد را هم از سايت ارائه دهنده برداريد.
__________________ دوست داشتن اساس خلقت است | |||||||||||
| |
| | #144 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | سلام یه برنامه میخواستم که مثلا من که تهران هستم وقتی به یکی زنگ میزنم شماره تبریز یا جای دیگه بیفته میخواستم ببینم همچین برنامه هست؟
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| | #145 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
فقط اين ورژن هست : RapidShare: Easy Filehosting
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | bxit (Sunday 13 July 2008)
|
| | #146 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | فكر نكنم باشه .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | bxit (Sunday 13 July 2008)
|
| | #147 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | شماره های شهرستان ها چون دارای اختلال است و مخابرات هم رسیدگی نمیکنه با برنامه های موجود خوب نمیشه باهاشون شماره ها را پیگیری کرد وگرنه اصلاً به برنامه ای احتیاج نبود با همین Fax ویندوز xp هم میشه این کار را کرد.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #148 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | من چندوقت پیش از قسمت اینترنت ماهواره ای سایت یک فایل آموزشی PDF دانلود کردم . یه چیز اون فایل زیپ یا rar که دانلود کردم خیلی برام جالب بود . فایلی که دانلود کردم حجمش 949 کیلوبایت بود ، un zip که کردم حجمش 5.380 مگ شد . من میخواستم ببینم اون فایلو با چه نرم افزاری فشرده کرده بودن؟ من هر چی به مخم فشار میارم اسم دقیق اون پست یادم نیست اما اسم کاربری که ارسال کننده اون پست بوده چون اسمش داخل فایل PDF که درست کرده بود اومده یادم هست . اسم کاربر هم DVBMAHSA بود اما تو سایت سرچ کردم چنین اسمی پیدا نکرد . از دوستان تقاضا دارم اگه اسم اون نرم افزار فشرده ساز رو یادشون هست لطف کنن راهنمایی بفرمایند. ممنون | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نرم , افزار , اين , تاپيك , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد