كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: دوستان کسی برنامه برای جدا کردن آهنگ از صدا خواننده نداره ؟ برنامه زیاد دیدم ولی بدرد نمی خوردند ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 6th, 2006
سطح دانش: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 55 / 551 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 4 | دوستان کسی برنامه برای جدا کردن آهنگ از صدا خواننده نداره ؟ برنامه زیاد دیدم ولی بدرد نمی خوردند ممنون
__________________ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي ر ا گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسید م تكيه كردم | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | من مجموعه جدید آیکن ها رو می خواستم آیکن ها ی کامل ویندوز ویستا رو هم می خواستم ممنون | |||||||||||
| |
| | #14 | |||
| ناظم سابق سايت | نقل قول:
ممكنه در مورد يك سري خاص از سايت ها كه از طراحي خاصي استفاده كرده اند همچنين با پچهاي موجود جلو حفره امنيتي را نگرفته اند قابل اجرا باشه (بعضي از سايت ها ايميل هاشون و به به شركت هاي تبليغاتي ميفروشن) اما سرور هاي ايميل براحتي قابل دسترس هست به عنوان مثال براي ياهو mx1.mail.yahoo.com mx2.mail.yahoo.com mx3.mail.yahoo.com mx4.mail.yahoo.com يا براي هات ميل mx1.mail.hotmail.com mx2.mail.hotmail.com براي نو آور mail.noavar.com ... | |||
| |
| | #15 | ||
| ناظم سابق سايت | براي جدا سازي صداي خواننده از روي آهنگ بايد آهنگ مورد نظر به صورت كارا او كي ضبط شده باشه و همين طور كه ميدانيد برنامه هاي زيادي اين جدا سازي را انجام ميدهند براي اديت قدرت مند صدا از اين برنامه بهره بگيريد Cool Edit ميتوانيد به اين لينك مراجعه كنيد http://www.softpedia.com/get/Multime...Edit-Pro.shtml كرك برنامه ابتدا اين دو بخش كرك را دانلود كنيد بخش يك بخش دو حالا فايل Cool Edit Pro v2.00 Build (2095.0) - Patch by Bidjan.exe.000 را در كنار بخش اول برنامه جابه جا كنيد سپس فايل Cool Edit Pro v2.00 Build (2095.0) - Patch by Bidjan.exe.bat را اجرا كنيد يك فايل ستاپ ايجاد ميشود با انتخاب آدرس برنامه كول اديت 2 و زدن دكمه اپلاي برنامه را ريجستر كنيد. ويندوز ويستا آيكن http://www.vistaicons.com/ http://www.marvilla.us/ Windows Vista Icon Pack 3.0 ویرایش توسط Shahani : Friday 6 October 2006 در ساعت 03:13 PM. | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | behzad1363 (Friday 6 October 2006)
|
| | #16 | ||
| ناظم سابق سايت | كرك ورژن 2 برنامه كول اديت (شما ميتوانيد اول اين ورژن را نصب و كرك كنيد سپس از هر ورژن ديگري استفاده كنيد) 1. Run cep20/cepsetup.exe to install Cool Edit Pro 2.0. 2. Run cep2reg.exe to unlock the demo version, Use the following name and serial number for registration: 200-00-NKLYUBNZ mydaj 200-00-OFLX1MOO mydaj [ROR] 200-00-3Z1XFL9C ROR 200-00-RD5MDDY9 TEAM ROR 3. Run cep21/cepsetup.exe to install Cool Edit Pro 2.1. | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | behzad1363 (Tuesday 17 October 2006)
|
| | #18 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | دوستان من یک مشکل برای هارد م (120معمولی)پیش امده یک دفعه درایو d و e پاک شدند.با پارتیشن مجیک درست شد ولی وقتی هارد رو وصل میکنم سر عت کاپیوتر خیلی کم میشه ( دوتا هارد بر روی کامپیوتر دارم) بعضی مواقع صدای ناجوری میده حالا بی خیال .من یک برنامه اساسی می خوام که بد سکتور و خرابی های از این قبیل رو درست کنه .که خودتون امتحان کرده باشید و کار بکنه و بی خودی وقت تلف نکنه . یکی دو تا نرم افزار داشتم تقریبا 48 ساعت کامپیوتر روشن بود و به حساب خودش بد سکتور رو درست می کرد ولی آخرش هیچی !!! به تجربه خودتون یک نرم افزار کار بیست معرفی کنید. ببخشید طولانی شد ممنون دوستان | |||||||||||
| |
| | #19 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 7th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان عزیز. من یه خواهش داشتم خواهشا کمکم کنید.. یه نرم افزاری میخوام که بتونه قفل سی دیمو بشکنه اگه کمکم کنید ممنون میشم . در ضمن من از ورژن جدید کلون سی دی هم استفاده کردم نشد . منتظرم مرسی | |||||||||||
| |
| | #20 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: June 21st, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | نرم افزارهاي طراحي landscape و كتاب و مجلات باغباني به صورت pdf هم دارين؟ اگر لينك اونها رو هم بذارين ممنون مي شم. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نرم , افزار , اين , تاپيك , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد