كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: من نرم افزار Super Yahoo Messenger Archive Decoder v20.20 را ضرورا احتیاج دارم. لطفا یکی لینک داونلودشو بذاره. پیشاپیش ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | من نرم افزار Super Yahoo Messenger Archive Decoder v20.20 را ضرورا احتیاج دارم. لطفا یکی لینک داونلودشو بذاره. پیشاپیش ممنون | ||
| |
| | #32 | ||
| ناظم سابق سايت | | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | Saman130000 (Wednesday 20 December 2006)
|
| | #33 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام از تلاشتان ممنون. خودم هم بعد از ساعتها تلاش به نتیجه شما رسیده بودم. خوب لطفا یک لینک برنامه مشابه کرک شده معرفی کنید. بازم ممنون | ||
| |
| | #34 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام نرم افزار نمایش فایل های با پسوند ota (عکسهای smsی) بر روی کامپیوتر رو خیلی لازم دارم اگر کسی برام بذارش ممنون می شم. | ||
| |
| | #35 | |||
| ناظم سابق سايت | نقل قول:
دريافت برنامه http://dlup.org/01/Yahoo/Neda-Nama_messege_arshiver.zip | |||
| |
| | #36 | |||
| ناظم سابق سايت | نقل قول:
http://dlup.org/01/Ota_viewer.zip براي ساختن اين فايل ها از برنامه Nokia LogoManager استفاده كنيد. آخرين ورژن كرك شده اين برنامه 1.3 است سايت اصلي برنامه www.logomanager.co.uk (متاسفانه من وقت ندارم دنبال ورژن كامل اين برنامه بگردم) بعد از دريافت برنامه فايل ها را به پسوند otb تغيير نام دهيد تا براحتي قابل استفاده در برنامه باشد. | |||
| |
| | #38 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 17th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 52 / 525 Thanks: 147
قدرت اعتبار: 3 | اگه ممکنه یکی از دوستان ریجستری این نرم افزار رو بذاره ، برنامه واقعا" شاهکاره ولی برای اینکه بتونید از تمامی امکاناتش استفاده کنید نیاز به ریجستر شدن داره. http://www.download.com/3000-20-10048113.html مرسی ![]() | |||||||||||
| |
| | #39 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 258 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | دوستان عزير با تشكر، من يه نرم*افزار مي*خوام كه باهاش بشه پاكت نامه و جعبه طراحي كرد اگه سراغ دارين، التفات كنين. | |||||||||||
| |
| | #40 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 2nd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | faylhaye amozeshe nasbe dvb va rahandaziye rimot kontorol anhara ke besorate zip hast nemitonam baz konam barnamasho nadaram | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نرم , افزار , اين , تاپيك , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد