كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نصب ويندوز ايكس پي در لب تاپ سوني است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام دوستان من يه دستگاه لب تاب سوني با مارك fz 290n4 دارم اما نمي توانم ويندوز ايكس پي را نصب كنم . به اين صورت كه وقتي بوت ويندوز xp يعني صفحه آبي كه داره بوت ميشود آخر كار پيغام ميدهد كه هارد را نميبيند و گزينه f3 مي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 11th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان من يه دستگاه لب تاب سوني با مارك fz 290n4 دارم اما نمي توانم ويندوز ايكس پي را نصب كنم . به اين صورت كه وقتي بوت ويندوز xp يعني صفحه آبي كه داره بوت ميشود آخر كار پيغام ميدهد كه هارد را نميبيند و گزينه f3 مي آيد و نميشود ولي ويندوز ويستا راحت نصب ميشود دوستان اگر راهي دارند من را راهنمايي كنيد ممنون ميشوم | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
اكثر لپ تاب ها در كارخانه پارتيشن هاي آن را قفل مي كنند تا نتوانيد روي آن ويندوز بريزيد : شما بايد تمام پارتيشن ها را پاك كنيد و دوباره بسازيد . من نمونه هاي زيادي رو به اين صورت انجام دادم . براي اين كار شما بايد از Hirens Boot CD استفاده كنيد ، بعد از دانلود با بوت سي دي بالا بياييد و ابتدا پارتيشن ها رو پاك كنيد و سپس دوباره بسازيد . البته قبل از آن اگر اطلاعات مهمي روي هارد داريد حتما آن را رايت كنيد . دانلود Hirens Boot CD 9.3 با حجم 41MB ------------------------------------------------------
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | speeed (Wednesday 5 March 2008)
|
| | #3 | ||||||||||||
| مدير آزمايشي بخش ميكس و مونتاژ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 7th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 129 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
چون ویندوز های این شرکت که برای لپتاپ ها استفاده می کند دارای قسمت های محافظت شدهای می باشد.... شما در اول باید از قسمت کنترل پنل سیستم یهک بک آپ روی DVD درست بکنید... در قیر این صورت باید به نمایندگی شرکت سونی ویا جاهایی که این خدمات رو ارایه میدهند بروید و از اونها CDها رو درخواست کنید.... اگر هم موفق شدیدویندوز های دیگری روی سیستمتون نصب کنید همواره مشکل خواهید داشت...... اگر شما لپ تاپ Dellیا AsERیا ........ داشتید با 1 ویندوز 500 تومنی هم کارتون راه می افتاد...... موفق باشید | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to 2hid For This Useful Post: | ProgReza (Tuesday 22 January 2008)
|
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 5th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوست خوب اصلا نگران نباش!! به نظر من برای استفاده از لپ تاپت بصورت چند سیستمی هیچ مشکلی نداری.حتی ویندوز ریکاور هم به قوت خودش باقی میماند. اگه هنوز هم مایل به راهنمایی هستی من در خدمتم.:0116: | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ~mohammad~ For This Useful Post: | ProgReza (Wednesday 5 March 2008)
|
| | #5 | ||||||||||||
| مدیربخش دریم باکس تاریخ عضویت: November 22nd, 2007
سطح دانش: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 55 / 553 Thanks: 128
قدرت اعتبار: 2 |
نقل قول:
دوست عزیز درمورد پی سی این مشکل رابه این صورت حل میکنند درمردلپ تاپ هم امتحان کنید... ابتدا سی دی مین بورد رابذارید وبه صورت بوت بالابیاد بعد یک دیسکت داخل فلاپی بزارید ویک دیسکت رید درست کنید..بعد دستگاه رو ریبوت کنید وسی دی ویندوزبزارید ودستگاه رو با سی دی ویندوز بوت کنید ..درپایین صفحه وقتی که سی دی ویندوز درحال لودشدن است وواردصفحه آبی رنگ میشه نوشته کلید F6 رابزنید بعد به شما میگه فلاپی روبزارید و کلید اینتر بزنید خودش درایور رید مخصوص ویندوز رو میشناسه وبه راحتی هارد رو میشناسه وویندوزنصب میشه موفق باشید | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to speeed For This Useful Post: | ProgReza (Thursday 6 March 2008)
|
| برچسب ها |
| لب , نصب , ويندوز , پي , ايكس , تاپ , در , سوني |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| سوالات کاربران از ويندوز ويستا | Search | فناوری اطلاعات (IT) | 2 | Tuesday 23 October 2007 07:43 PM |
| سوالات كاربران از ويندوز ويستا بخش اول | Barat | طرح سولات در رابطه با مشکلات انواع ویندوزها | 0 | Saturday 9 June 2007 04:53 PM |
| ويستا، في*جي، ويَن | david_dvb | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Thursday 12 April 2007 01:58 PM |
| مباني ويندوز و شبکه ( بخش اول ) | arash_80099 | ترفند های شبکه | 0 | Friday 2 March 2007 11:26 PM |
| تنظيمات بهتر براي ويندوز Xp | vqorbani | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Friday 10 November 2006 07:17 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد