كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي نرم افزار

پارتیشن مجیک

اين يك بخش از موضوع پارتیشن مجیک است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخش کامپيوتر است: با سلام من می خواستم توسط برنامه پارتیشن مجیک درایو ای خود را به درایو سی متصل کنم می خواستم ببینم کسی می تواند به من کمک کند یا یک مقاله ای به من معرفی کند راجع به این برنامه لطفا من را راهنمایی کنید مرسی...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > نرم افزار

نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Tuesday 1 August 2006, 12:32 AM   #1
عضو

rezamahvareh آواتار ها

سطح دانش: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 80
قابليت: 10 / 804
ميزان تجربه: 22%

قدرت اعتبار: 0 rezamahvareh is on a distinguished road
پیش فرض پارتیشن مجیک

با سلام
من می خواستم توسط برنامه پارتیشن مجیک درایو ای خود را به درایو سی متصل کنم می خواستم ببینم کسی می تواند به من کمک کند یا یک مقاله ای به من معرفی کند راجع به این برنامه لطفا من را راهنمایی کنید مرسی
View rezamahvareh's Photo Album rezamahvareh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Tuesday 1 August 2006, 01:18 AM   #2
عضو جديد

mohmp آواتار ها

سطح دانش: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 5
قابليت: 1 / 47
ميزان تجربه: 21%

قدرت اعتبار: 0 mohmp is on a distinguished road

کار با این برنامه خیلی ساده است و فقط یه زبان انگلسیس بدوی می خواد. شما اگر سوالی داربد بنوسید !!!
View mohmp's Photo Album mohmp آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Tuesday 1 August 2006, 02:12 PM   #3
عضو

karimsky آواتار ها

سابقه در سایت: 0 / 98
قابليت: 12 / 850
ميزان تجربه: 94%

قدرت اعتبار: 0 karimsky is on a distinguished road
karimsky به Yahoo ارسال پیام

این برنامه بسیار ساده است و همان طور که mohmp گفت به زبان انگلیسی سطح پایینی احتیاج دارد.شما باید از گزینه merge در سمت چپ برنامه استفاده کنید. بعد از انتخاب این گزینه سوالاتی از شما پرسیده میشود که شما برای فهمیدن موضوع کافی است خط اول پرسش را ترجمه کنید که کار بسیار ساده ای است. مثلا از شما می پرسد که کدام درایوها را می خواهی با هم ادغام کنی.
ضمنا نکته جالبی که این برنامه دارد این است که شما بعد از انجام تنظیمات می توانید حاصل کار خود را ببینید. پس نگران نباشید شما تمام تنظیمات را انجام دهید اگر موفق نشدید دوباره سعی کنید.
البته یک توصیه به شما میکنم. در این برنامه اگر شما می خواهید سایز درایو ها را عوض کنید یا با هم ادغام کنید . سعی کنید درایوها را از اطلاعات خالی کنید . با این کار سرعت عملیات بسیار بالا می رود.
حالا که شما می خواهید درایو E را با C ادغام کنید.اگر که ویندوز بر روی C است که هیچ ، شما فقط می توانید درایو E و D را خالی کنید تا سرعت عملیات بالاتر رود.
View karimsky's Photo Album karimsky آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Tuesday 1 August 2006, 02:29 PM   #4
عضو ممتاز

atn_1366 آواتار ها

سطح دانش: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 378
قابليت: 99 / 3667
ميزان تجربه: 14%

قدرت اعتبار: 4 atn_1366 is on a distinguished road
atn_1366 به Yahoo ارسال پیام
Talking

سلام به شما دوست عزیز ...
من این آموزش رو برای شما آماده کردم ... امیدوارم که مورد استفاده شما قرار بگیرد ... :

اول از همه برنامه Partition Magic رو نصب کنید و بعد به صورت زیر عمل نمایید ...
( من از برنامه Norton Partition Magic 8.0 استفاده کردم ... )

1 - برنامه رو اجرا کنید .
2 - بعد از اینکه برنامه رو اجرا کردید از منوی سمت چپ روی گزینه ی Merge Partition کلیک کنید ( مانند تصویر زیر ) :

3 - بعد صفحه مانند تصویر زیر باز میشود که باید روی کلید Next کلیک کنید :

4 - سپس در صفحه بعد شما باید پارتیشنی رو که میخواهید بزرگ شود را انتخاب کنید مثلاً برای شما که میخواهید پارتیشن C شما بزرگ شود اینجا باید C رو انتخاب کنید ...(مانند تصویر زیر ) و بعد روی کلید Next کلیک کنید :

5 - در صفحه بعد شما باید پارتیشنی رو که میخواهید به پارتیشن C خود ( همون پارتیشنی که در مرحله قبل انتخاب کردید ) متصل کنید رو انتخاب کنید ( مانند تصویر زیر ) :
***** دقت کنید که معمولاً این پارتیشن باید پارتیشن بعدی C باشد یعنی D ... *****
***** دقت کنید که پارتیشنی رو که انتخاب میکنید باید سیستم آن مانند پارتیشن اول باشد ... به طور مثال شما پارتیشن C رو در مرحله اول انتخاب کردید و سیستم اون NTFS بوده حالا شما برای انتخاب پارتیشن دوم باید پارتیشنی رو انتخاب کنید که سیستم اون هم NTFS باشد ... *****

6 - خوب حالا در مرحله بعدی در قسمت Folder Name باید نامی رو تایپ کنید ( این نام ، نام فولدری است که به طور اتوماتیک در درایو اول شما یعنی C ساخته میشود و اطلاعات پارتیشن دوم یعنی D در درون آن قرار میگیرد ... ) و بعد هم روی کلید Next کلیک کنید ( مانند تصویر زیر ) :

7 - خوب در صفحه بعدی هم روی کلید Next کلیک کنید .
8 - در مرحله آخر نمودار تغییرات به شما نمایش داده میشود ... ( دقت کنید که درست به صورتی که شما میخواهید باشد ... ) سپس روی کلید Finish کلیک کنید .
9 - پس از اینکه مرحله قبل رو انجام دادید دوباره به صفحه اصلی برنامه Partition Magic منتقل میشوید ... حالا باید مانند تصویر زیر از منوی سمت چپ گزینه ی Apply رو کلیک کنید ...

مراحل کار تمام است ... فقط بعد از اینکه این عمل آخر رو انجام دادید از شما میپرسد که میخواهید تغییرات انجام شود و سیستم Restart شود یا نه ؟ که شما باید Yes رو بزنید و یعد هم که سیستم Restart شد و در هنگام بوت شدن ویندوز یک صفحه آبی رنگ مانند صفحه Scandisk باز میشود که این صفحه برای برنامه Partition Magic هست و شما در این قسمت نباید هیچ کلیدی رو فشار دهید ... و فقط باید منتظر بمانید تا عملیات تمام شود ... و ویندوز بوت شود ...
بعد از اینکه وبندوز بوت شد ... کار تمام است ...

موفق و پیروز باشید ...
View atn_1366's Photo Album atn_1366 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Wednesday 2 August 2006, 12:35 AM   #5
عضو

rezamahvareh آواتار ها

با تشکر بسیار از شما دوست عزیز واقعا از زحمتی که کشیدید تشکر می کنم ویک خسته نباشید هم به شما میگم باز هم مرسی
قدیمی Wednesday 2 August 2006, 11:02 AM   #6
عضو ممتاز

atn_1366 آواتار ها

خواهش میکنم .. وظیفه است ...
فقط لطفاً برای تشکر از دوستان در انجمن حتماً از کلید Thanks که در زیر پست ها وجود داره استفاده کنید و پست جدید ندهید ...

با تشکر .
موفق باشید .
قدیمی Thursday 3 August 2006, 12:07 AM   #7
عضو

rezamahvareh آواتار ها

با سلام
من تمام کارهایی را که گفته شد انجام دادم یعنی درایو e را به c چسباندم با پارتیشن مجیک و وقتی apply کردم با ارور زیر روبرو شدم من دو هارد دارم و درایوهای سی و ای مال یک هارد است این دو درایو با عمل merg به هم چسبیده شده بودند و در قسمت info من دیدم که هر دو 11 گیگا شده بودند ولی با این ارور روبرو شدم
error #2003
file size does not match FAT allocation for file
در ضمن هر دو پارتیشن هم دارای fat32 است ودر درایو سی من هم ویندوز 98 نصب است و ایکس پی در درایو d است و درایو ای را هم فرمت کرده ام من نمی دانم این ارور مال چیست ایا کسی می تواند به من کمک کند با تشکر
قدیمی Thursday 3 August 2006, 01:25 AM   #8
عضو ممتاز

atn_1366 آواتار ها

Arrow

شما پارتیشن مجیک رو توی ویندوز 98 نصب کرده اید یا Xp ...؟
اگر در xp نصب کرده اید پیشنهاد میکنم که یکبار در ویندوز 98 نصب کنید و در آنجا همین کار رو انجام بدید ببینید که درست میشود یا نه ...
البته من از خطایی که رخ داده است فکر کنم یه مشکلی دیگه شما دارید ... اون هم اینکه که ببینید ظرفیت هر دو پارتیشن c و e شما روی هم به طور دقیق چقدر میشود ... شما گفتید که پارتیشن های C و E شما هر دو با هم یکی از هارد های شما هستند ... ببینید ظرفیت هارد شما چقدر است ؟
اگر ظرفیت هارد شما بیشتر از 25 گیگابایت است ... اشکال از همین جاست ... چون سیستم FAT32 حداکثر ظرفیتی رو که قبول میکند 25 گیگابایت است ... اگر بیشتر از این باشد باید از سیستم NTFS استفاده کنید ...
یعنی اول FAT32 رو توسط برنامه پارتیشن مجیک به NTFS تغییر بدید و بعد این دو رو با هم Merge کنید ...
البته دقت کنید که شما ویندوز 98 در پارتیشن C دارید و اگر سیستم پارتیشن C رو به NTFS تغییر دهید دیگر ویندوز 98 شما کار نخواهد کرد ....

اگر باز هم مشکلی داشتید در خدمت هستم ...

موفق و پیروز باشید ...
قدیمی Friday 4 August 2006, 02:07 AM   #9
عضو

rezamahvareh آواتار ها

با سلام
ظرفیت هارد درایو سی و ای با هم حدود 12 گیگا می شود من پارتیشن مجیک را در ایکس پی نصب کردم در 98 امتحان نکردم ایا مشکل فقط از همین است؟
قدیمی Friday 4 August 2006, 02:33 AM   #10
عضو ممتاز

atn_1366 آواتار ها

دوست عزیز شما یکبار روی ویندوز 98 هم نصب کنید و تست کنید ببنید باز هم این مشکل رو دارید یا نه ... ( ضرری نداره !!! )
ولی خوب یه احتمال هم هست ...!!! شما وقتی دوتا پارتیشن رو به هم متصل میکنید پارتیشن مجیک اطلاعات پارتیشن دوم رو در داخل یک فولدر که در پارتیشن جدید ساخته میشه کپی میکنه ...
حالا ممکنه ظرفیت فایل های شما در داخل درایو C و E به مقداری است که دیگه جایی برای انتقال نمونده ... !!! پیشنهاد میکنم اگر براتون امکان داره چون گفتید 2 تا هارد دارید ... اطلاعات پارتیشن E رو تا حدی که امکان داره به هارد دیگه انتقال بدید و پارتیشن E رو تا حد امکان خالی کنید ...
بعد دوباره از اول عمل Merge رو انجام بدید ... ( دیگه 100% باید درست بشه ... )

موفق باشید ...
پاسخ

برچسب ها
مجیک , پارتیشن

ابزارهای موضوع