كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع پارتیشن مجیک است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: با سلام من می خواستم توسط برنامه پارتیشن مجیک درایو ای خود را به درایو سی متصل کنم می خواستم ببینم کسی می تواند به من کمک کند یا یک مقاله ای به من معرفی کند راجع به این برنامه لطفا من را راهنمایی کنید مرسی...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 3rd, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 80 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من می خواستم توسط برنامه پارتیشن مجیک درایو ای خود را به درایو سی متصل کنم می خواستم ببینم کسی می تواند به من کمک کند یا یک مقاله ای به من معرفی کند راجع به این برنامه لطفا من را راهنمایی کنید مرسی | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 23rd, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | کار با این برنامه خیلی ساده است و فقط یه زبان انگلسیس بدوی می خواد. شما اگر سوالی داربد بنوسید !!! | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| عضو ![]() | این برنامه بسیار ساده است و همان طور که mohmp گفت به زبان انگلیسی سطح پایینی احتیاج دارد.شما باید از گزینه merge در سمت چپ برنامه استفاده کنید. بعد از انتخاب این گزینه سوالاتی از شما پرسیده میشود که شما برای فهمیدن موضوع کافی است خط اول پرسش را ترجمه کنید که کار بسیار ساده ای است. مثلا از شما می پرسد که کدام درایوها را می خواهی با هم ادغام کنی. ضمنا نکته جالبی که این برنامه دارد این است که شما بعد از انجام تنظیمات می توانید حاصل کار خود را ببینید. پس نگران نباشید شما تمام تنظیمات را انجام دهید اگر موفق نشدید دوباره سعی کنید. البته یک توصیه به شما میکنم. در این برنامه اگر شما می خواهید سایز درایو ها را عوض کنید یا با هم ادغام کنید . سعی کنید درایوها را از اطلاعات خالی کنید . با این کار سرعت عملیات بسیار بالا می رود. حالا که شما می خواهید درایو E را با C ادغام کنید.اگر که ویندوز بر روی C است که هیچ ، شما فقط می توانید درایو E و D را خالی کنید تا سرعت عملیات بالاتر رود. | ||
| |
| | #4 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به شما دوست عزیز ... من این آموزش رو برای شما آماده کردم ... امیدوارم که مورد استفاده شما قرار بگیرد ... :اول از همه برنامه Partition Magic رو نصب کنید و بعد به صورت زیر عمل نمایید ... ( من از برنامه Norton Partition Magic 8.0 استفاده کردم ... ) 1 - برنامه رو اجرا کنید . 2 - بعد از اینکه برنامه رو اجرا کردید از منوی سمت چپ روی گزینه ی Merge Partition کلیک کنید ( مانند تصویر زیر ) : ![]() 3 - بعد صفحه مانند تصویر زیر باز میشود که باید روی کلید Next کلیک کنید : ![]() 4 - سپس در صفحه بعد شما باید پارتیشنی رو که میخواهید بزرگ شود را انتخاب کنید مثلاً برای شما که میخواهید پارتیشن C شما بزرگ شود اینجا باید C رو انتخاب کنید ...(مانند تصویر زیر ) و بعد روی کلید Next کلیک کنید : ![]() 5 - در صفحه بعد شما باید پارتیشنی رو که میخواهید به پارتیشن C خود ( همون پارتیشنی که در مرحله قبل انتخاب کردید ) متصل کنید رو انتخاب کنید ( مانند تصویر زیر ) : ***** دقت کنید که معمولاً این پارتیشن باید پارتیشن بعدی C باشد یعنی D ... ***** ***** دقت کنید که پارتیشنی رو که انتخاب میکنید باید سیستم آن مانند پارتیشن اول باشد ... به طور مثال شما پارتیشن C رو در مرحله اول انتخاب کردید و سیستم اون NTFS بوده حالا شما برای انتخاب پارتیشن دوم باید پارتیشنی رو انتخاب کنید که سیستم اون هم NTFS باشد ... ***** ![]() 6 - خوب حالا در مرحله بعدی در قسمت Folder Name باید نامی رو تایپ کنید ( این نام ، نام فولدری است که به طور اتوماتیک در درایو اول شما یعنی C ساخته میشود و اطلاعات پارتیشن دوم یعنی D در درون آن قرار میگیرد ... ) و بعد هم روی کلید Next کلیک کنید ( مانند تصویر زیر ) : ![]() 7 - خوب در صفحه بعدی هم روی کلید Next کلیک کنید . 8 - در مرحله آخر نمودار تغییرات به شما نمایش داده میشود ... ( دقت کنید که درست به صورتی که شما میخواهید باشد ... ) سپس روی کلید Finish کلیک کنید . 9 - پس از اینکه مرحله قبل رو انجام دادید دوباره به صفحه اصلی برنامه Partition Magic منتقل میشوید ... حالا باید مانند تصویر زیر از منوی سمت چپ گزینه ی Apply رو کلیک کنید ... ![]() مراحل کار تمام است ... فقط بعد از اینکه این عمل آخر رو انجام دادید از شما میپرسد که میخواهید تغییرات انجام شود و سیستم Restart شود یا نه ؟ که شما باید Yes رو بزنید و یعد هم که سیستم Restart شد و در هنگام بوت شدن ویندوز یک صفحه آبی رنگ مانند صفحه Scandisk باز میشود که این صفحه برای برنامه Partition Magic هست و شما در این قسمت نباید هیچ کلیدی رو فشار دهید ... و فقط باید منتظر بمانید تا عملیات تمام شود ... و ویندوز بوت شود ... بعد از اینکه وبندوز بوت شد ... کار تمام است ... موفق و پیروز باشید ... ![]()
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | با تشکر بسیار از شما دوست عزیز واقعا از زحمتی که کشیدید تشکر می کنم ویک خسته نباشید هم به شما میگم باز هم مرسی | |||||||||||
| |
| | #6 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | خواهش میکنم .. وظیفه است ... فقط لطفاً برای تشکر از دوستان در انجمن حتماً از کلید Thanks که در زیر پست ها وجود داره استفاده کنید و پست جدید ندهید ... با تشکر . موفق باشید .
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من تمام کارهایی را که گفته شد انجام دادم یعنی درایو e را به c چسباندم با پارتیشن مجیک و وقتی apply کردم با ارور زیر روبرو شدم من دو هارد دارم و درایوهای سی و ای مال یک هارد است این دو درایو با عمل merg به هم چسبیده شده بودند و در قسمت info من دیدم که هر دو 11 گیگا شده بودند ولی با این ارور روبرو شدم error #2003 file size does not match FAT allocation for file در ضمن هر دو پارتیشن هم دارای fat32 است ودر درایو سی من هم ویندوز 98 نصب است و ایکس پی در درایو d است و درایو ای را هم فرمت کرده ام من نمی دانم این ارور مال چیست ایا کسی می تواند به من کمک کند با تشکر | |||||||||||
| |
| | #8 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | شما پارتیشن مجیک رو توی ویندوز 98 نصب کرده اید یا Xp ...؟ اگر در xp نصب کرده اید پیشنهاد میکنم که یکبار در ویندوز 98 نصب کنید و در آنجا همین کار رو انجام بدید ببینید که درست میشود یا نه ... البته من از خطایی که رخ داده است فکر کنم یه مشکلی دیگه شما دارید ... اون هم اینکه که ببینید ظرفیت هر دو پارتیشن c و e شما روی هم به طور دقیق چقدر میشود ... شما گفتید که پارتیشن های C و E شما هر دو با هم یکی از هارد های شما هستند ... ببینید ظرفیت هارد شما چقدر است ؟ اگر ظرفیت هارد شما بیشتر از 25 گیگابایت است ... اشکال از همین جاست ... چون سیستم FAT32 حداکثر ظرفیتی رو که قبول میکند 25 گیگابایت است ... اگر بیشتر از این باشد باید از سیستم NTFS استفاده کنید ... یعنی اول FAT32 رو توسط برنامه پارتیشن مجیک به NTFS تغییر بدید و بعد این دو رو با هم Merge کنید ... البته دقت کنید که شما ویندوز 98 در پارتیشن C دارید و اگر سیستم پارتیشن C رو به NTFS تغییر دهید دیگر ویندوز 98 شما کار نخواهد کرد .... اگر باز هم مشکلی داشتید در خدمت هستم ... موفق و پیروز باشید ...
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | با سلام ظرفیت هارد درایو سی و ای با هم حدود 12 گیگا می شود من پارتیشن مجیک را در ایکس پی نصب کردم در 98 امتحان نکردم ایا مشکل فقط از همین است؟ | |||||||||||
| |
| | #10 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز شما یکبار روی ویندوز 98 هم نصب کنید و تست کنید ببنید باز هم این مشکل رو دارید یا نه ... ( ضرری نداره !!! ) ولی خوب یه احتمال هم هست ...!!! شما وقتی دوتا پارتیشن رو به هم متصل میکنید پارتیشن مجیک اطلاعات پارتیشن دوم رو در داخل یک فولدر که در پارتیشن جدید ساخته میشه کپی میکنه ... حالا ممکنه ظرفیت فایل های شما در داخل درایو C و E به مقداری است که دیگه جایی برای انتقال نمونده ... !!! پیشنهاد میکنم اگر براتون امکان داره چون گفتید 2 تا هارد دارید ... اطلاعات پارتیشن E رو تا حدی که امکان داره به هارد دیگه انتقال بدید و پارتیشن E رو تا حد امکان خالی کنید ... بعد دوباره از اول عمل Merge رو انجام بدید ... ( دیگه 100% باید درست بشه ... )موفق باشید ...
| |
| برچسب ها |
| مجیک , پارتیشن |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد