كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع حرفه ای ها کمکم کنید است كه در انجمن سخت افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام دوستان من یک مادربورد Asus مدل P4sbx-x دارم من از Cpu=2/8 استفاده میکردم ولی امروز اون به یکی دادم و ازش یک Cpu 2/4 گرفتم (برای چند روز ) ولی مین من این Cpu رو ساپورت نمیکنه. از سلامتش %100 مطمئنم مشکل این جا هست زمانی که سیستم رو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سخت افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات سخت افزاري كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو فعال تاریخ عضویت: July 19th, 2006
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 120 Thanks: 17
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان من یک مادربورد Asus مدل P4sbx-x دارم من از Cpu=2/8 استفاده میکردم ولی امروز اون به یکی دادم و ازش یک Cpu 2/4 گرفتم (برای چند روز ) ولی مین من این Cpu رو ساپورت نمیکنه. از سلامتش %100 مطمئنم مشکل این جا هست زمانی که سیستم رو روشن میکنم اصلا مانیتور روشن نمیشه من میخوام بدونم این مادر برد Cpu 2/4 ساپورت میکنه یا نه ؟ | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| مدير سابق بخش دانشجويان و بخش ادبيات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006 محل سکونت: خرابات
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 65 / 657 Thanks: 212
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
دوما خودت ميگي ساپورت نمي كنه و بعدش مي خوايي بفهمي ساپورت ميكنه يا نه ؟ !!!!!!!!!!
__________________ . . . . . تاریخچه قوانین مکانیک به بزرگانی همچون ارشمیدس ، گالیله ،کپلر و نیوتن بازمی گردد که هیچ رشته ایی چنین تاریخ پر افتخاری نداشته و نخواهد داشت و به تعبیر لئوناردو داوینچی ؛ مکانیک ، بهشت ریاضیات است ---------------------------------------------------------- همیشه دو درس را در زندگی خود به یاد داشته باشید 1- جسارت در بیان عقیده 2- جرأت در پذیرش اشتباه | ||||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 19th, 2006
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 112 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | ye rahe hal in mogha mitoone komak kone systemet ta akharin marhale bala biad badesh monitoreta roshan koni in rahehal jahate moarefie monitore jadide va kartae ke taze mindazim rooye system ye emtehani bokon | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | دوست عزيز : از نظر ساپورت كردن Cpu هيچ مشكلي نداري چون مادربورد شما Cpu جديد رو هم ساپورت مي كنه . شما بايد ابتدا از سالم بودن Cpu جديد مطمئن شويد . | |||||||||||
| |
| | #5 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزيز اين مشكل بيشتر موقعي پيش مياد كه سرعت باس CPU رو بيشتر از حد بالا برده باشيد . حالا ممكنه كه CPU شما فول بوده و الان CPU سلرون روش انداختيد . ( در اكثر Main bord ها اين مورد خودش درست ميشه و توي بعضي نه .... اين براي خودم اتفاق افتاده ) حالا شما بايد ميزان سرعت BUS باس CPU خودتون رو در صفحه SETUP پايين بياريد ( اگه سلرون هست سرعت رو بزاريد روي 100 مگاهرتز و اگه فول هست سرعت رو بزاريد روي 130 مگاهرتز ) البته چون مانيتور روشن نميشه شما باطري Main bord رو در بياريد و دوباره جا بزنيد . اگه درست نشد باطري رو براي 30 دقيقه دربياريد .( توي بعضي Main bord ها اينجوريه ...مثل Main Bord MATRIX ) جواب رو در همين تاپيك اعلام كنيد تا در صورت رفع نشدن مشكل . يك فكر ديگه بكنيم تا مشكلتون انشاالله حل بشه .
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | در ضمن تمام اتصالات مانيتور ( كابل برق و پورت مانيتور به كارت گرافيك و پشت خود مانيتور ) رو حتما چك كن . ممكنه هنگام عوض كردن Cpu يكي از كابلها نيمه متصل يا جدا شده باشه .
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| برچسب ها |
| ها , کمکم , کنید , ای , حرفه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| ترفندهای کامل ویندوز اکس پی | abi58 | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 31 January 2007 09:06 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:23 AM |
| مفاهیم پایه*ای لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:15 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد