كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع كمك help meeeeeeeeeeeeeeeeee است كه در انجمن سخت افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: سلام بر اساتيد خودم در زمينه سخت افزار آقا من يه پنتيوم 4 يك و هفت سلرون دارم با مادربورد msi و رم 512 مي خواستم اينارو بفروشم و با حدود 200 هزار تومان پيول كامپيوترم رو ارتقاء بدم توجه كنيد كه فقط مادربورد سي پي يو و رمو مي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سخت افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات سخت افزاري كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 13th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 0 | سلام بر اساتيد خودم در زمينه سخت افزار آقا من يه پنتيوم 4 يك و هفت سلرون دارم با مادربورد msi و رم 512 مي خواستم اينارو بفروشم و با حدود 200 هزار تومان پيول كامپيوترم رو ارتقاء بدم توجه كنيد كه فقط مادربورد سي پي يو و رمو مي خوام عوض كنم اولا مي خواستم بدونم كه amd بخرم يا intel دوما آيا بايد براي اين سيستم جديد كيس و پاورم هم عوض بشه سوما اين قطعات قديميو حدودا چقدر مي خرن بعد مي خواستم كه مادر بورد و سي پيوم حتما با هم كاملا ست باشن و از نظر پورت pci مي خوام كه مادر بوردم داراي حداقل 4 پورت باشه چون من چندتا كارت pci دارم خواهش مي كنم فقط اساتيد مجرب بهم پاسخ بدن چون من هر روز براي خريد اين چيزا پول ندارم تشكر | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | سلام دوست عزیز . اولاً 100% اینتل بخر (مناسبتر برای پردازشهای سنگین) دوماً کیس می تونی نخری و لی پاور حتماً می خوای (حداقل 500 وات) سوماً قطعات قدیمیت بز خر می شه (شاید خوبه خوب بتونی 35هزار تومن بفروشی) چهارماً مادر برد هم بنظر من یا ASUS و یا MSI بردار که هم از نظر سرعت مناسب باشه و هم امکانات خوبی داشته باشه . تعداد 5 پورت PCI هم دارند . پنجماً پس کارت گرافیکت کو ؟ کارت قبلیت چی بوده ؟ اگر Onboard بوده و یا از کارتهای قدیمی استفاده می کردی یک کارت گرافیک هم می خوای . شیشماً RAM رو هم باید عض کنی و DDR II برداری . هفتماً هارد سیستمت هم باید SATA باشه . اینطوری سیستم عملکرد مناسبی پیدا می کنه و قطعات با هم مچ میشند و کارآیی مناسبی پیدا می کنه . | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | خيلي ممنون داداش من گرافيك آنبورد مي خوام اينايي كه شما مي گي حدودا چند در مياد يعني بيشتر از 250000 تومان مي شه؟؟؟ ![]() | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | برای کار خانگی اینتل مناسب است ولی برای کارهای سنگین از Amd استفاده کن.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
قدرت اعتبار: 9 | نقل قول:
Ako جان ، سي پي يو هاي اينتل براي كارهاي سنگين مناسبترند . | ||||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
قدرت اعتبار: 10 | تا الان که مادیدیم برای کارهای سنگین از amd استفاده کردن!
| |
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 9 | | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | با تشكر فقط اگه ميشه نام و مدل هر كدام از قطعات برام بنويسيد اگه ميشه تو اين رنج قيمت هم اينتل و هم اي ام دي بنويسيد چي بخرم كه با هم ست باشه؟؟؟ ![]() | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | برای بهتر ست شدن به سراغ اینتل برو و این را دقیق به ما بگو که چقدر واقعاً پول داری؟
| |
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | من با فروش قطعات قديمي حدود 230 الي 240 تومان لطفا ليست قطعاتو با قيمت تقريبي برام بنويسين بازم ازتون تشكر مي كنم | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| help , meeeeeeeeeeeeeeeeee |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد