كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشكل رمهاي كينگ مكس با مادربورد گيگا است كه در انجمن سخت افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: من مادربورد گيگابايت دارم Ga-K8nf-9 ورژن يك در ابتداي خريدم بايس آن ورژن F7 بود و مشكلات زيادي برايم ايجاد كرد تا آنجا كه بعد از خريد 4 رم كينگ مكس 512 كه مخصوص دوال چنل بود و هر دوتا از اين رم ها داخل يك بسته بودند به قيمت ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سخت افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات سخت افزاري كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| ناظم سابق سايت | من مادربورد گيگابايت دارم Ga-K8nf-9 ورژن يك در ابتداي خريدم بايس آن ورژن F7 بود و مشكلات زيادي برايم ايجاد كرد تا آنجا كه بعد از خريد 4 رم كينگ مكس 512 كه مخصوص دوال چنل بود و هر دوتا از اين رم ها داخل يك بسته بودند به قيمت 89 هزار تومان (بسته اي كه دوتايي بود) مشاهده كردم كه سرعت كامپيوتر به طرز خنده آوري بالا رفته با تمام سرعت ويندوز بالا مي آمد و حتي صداي آغازين ويندوز نيز سريع شده بود ساعت ويندوز به سرعت كار ميكرد و ... هر چند دقيقه يك بار سيستم هنگ ميكرد و مجبور به ري استارت بودم باياس مادر بورد را آپديت كردم به آخرين نسخه آن يعني f11 در باياس جديد قسمتي براي تنظيم سرعت رم اضافه شده بود وقتي آن به صورت خودكار (Auto) بود آن را نسبت به كلاك سي پي يو 2/2 در نظر ميگرفت و سرعت را DDR Speed =400 قرار ميداد كه در اين حالت سرعت سيستم بسيار مطلوب اما دچار هنگ يا ري استارت ميشد دليل اين مشكل را با خودم اين طور عرض يابي كردم كه مدت زماني كه براي تازه سازي رم در مادربورد در نظر گرفته ميشود بيشتر از زمان نگهداري اطلاعات در رم ها ميباشد و به همين دليل خازن هاي رم خالي ميكنند من سرعت را به صورت دستي به 2/1.8 تغيير دادم و تا حد زيادي مشكل حل شد اما در هنگام بازي هاي سنگين باز مشاهده كردم كه همين اتفاق مي افته سرعت را به 2/1.66 تغيير دادم و از آن استفاده ميكنم DDR Speed = 333 اما در بعضي موارد سيستم دچار فيريز كوتاه مدت ميشه (مثلا هنگام تغيير شبكه در پروگ دي وي بي). بعد از مدت ها با مراجعه مجدد فكر من به اين نكته جلب شد كه اگر خازن هاي رم زود خالي شوند سرعت رم بالا تر خواهد بود در حالي كه اينجا شاهد كم شدن سرعت رم هستم به همين دليل سرعت را به 2/2.16 عوض كردم و سيستم باز هم بدون مشكل در حال كار است؟ گيگا دو مدل از اين مادر بورد ها ساخته كه ورژن يك ويندوز 98 و Me را ساپورت ميكنه و لينوكس را ساپورت نميكنه و ورژن دو بر عكس. حالا من نميدانم كه مشكل من به چه طريق حل ميشه يا علت اين مشكل چيست سيستم من: مادربورد:GA-K8NF9 Rev1 سي پي يو: AMD -Athlon 64 bit 3000 socket 939 رم:King Max 512 bus 400 *4 گرافيك:Nvidia Geforce 6600 پاور: TSA 550 Watt 24pin دي وي بي:SkyStar2.6C هارد:120Gb maxtor دي وي دي رايتر و ... | ||
| |
| | #2 | ||
| ناظم سابق سايت | اشتباه من اينجا بود كه مدت زمان تازه سازي رم را با سرعت رم اشتباه گرفته بودم 2/2 سرعت رم هست كه واسه من بايد روي 400 مي بود ولي Cas# latency در تنظيمات TCL بود كه روي 3 تنظيم شده بود در حالي كه رم من CL=2.5 بود البته روي رم نوشته نشده بود خيلي گشتم تا پيدا كردم در اينترنت بعد از تنظيم ديگه كامپيوتر هنگ نكرد چون ديگه خازن ها خالي نميشه پس هرچي CL پايين تر باشه سرعت ميره بالا البته حتما بايد سرعت درست تنظيم بشه 2/2 بيشتر هنگ ميكنه - كمتر سرعت پايين مياد البته مشكل تغيير شبكه حل نشد كه اشكال از سويچر هست تنظيمات ديگر را هم دست كاري كردم(براي رم) در باياس مادربورد در نهايت سرعت كامپيوتر خيلي زياد شد. | ||
| |
| برچسب ها |
| كينگ , مكس , مادربورد , مشكل , گيگا , با , رمهاي |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد