كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل با کارت گرافیک GeForce Fx 6200 است كه در انجمن سخت افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: من یک کارت گرافیک GeForce Fx 6200 256 Mb DDR2 گرفتم که وقتی وارد ویندوز میشوم بعضی از گوشه های صفحه به این حالت میشود و در ست میشود : ___ _ __ __ ___ _ _ _ که این حالت در اینترنت ماندگار است . مشکل از چیست؟ لطفاً ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سخت افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات سخت افزاري كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من یک کارت گرافیک GeForce Fx 6200 256 Mb DDR2 گرفتم که وقتی وارد ویندوز میشوم بعضی از گوشه های صفحه به این حالت میشود و در ست میشود : ___ _ __ __ ___ _ _ _ که این حالت در اینترنت ماندگار است . مشکل از چیست؟ لطفاً راهنمایی کنید.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | Ako جان مدل مانيتور شما چيه ؟ اگر قديمي باشه كه احتمالا مشكل از همين جاست و كارت گرافيك بالا رو جواب نميده . اگر هم جديد باشه درايور جديد كارت گرافيكتون رو بگيريد ، قبلي رو پاك كنيد و جديد رو نصب كنيد : مدل كارت گرافيك خود را در اينجا به دقت انتخاب كنيد و درايور مربوط به آن را دانلود كنيد --------------------------------------------------------------------------------------------- موقعي كه مدل كارت گرافيك را انتخاب مي كنيد كمي صبر كنيد تا قسمت هاي زير آن لود شود . اگر هم درست نشد يكبار ويندوز رو مجددا نصب كنيد و اگر درست نشد پيشنهاد مي كنم كه آن را نزد فروشنده ببريد و تعويض كنيد .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | Ako25 (Wednesday 31 October 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
قدرت اعتبار: 10 | مانیتور من Studioworks Lg است و صفحه آن هم محدب است در کل یک 17 اینچ قدیمی است.
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | اگر با كارت گرافيك قبلي مشكلي نداشتيد و با اين كارت گرافيك به مشكل برخورديد احتمال خيلي زياد دليلش همينه ، شما ابتدا درايور جديد را دانلود و تست كنيد در صورت درست نشدن بايد به فكر يك مانيتور جديد باشيد مثل مانيتور سامسونگ . سايت سام سرويس ---------------------- جديدترين مدل MB-17980 ![]() سايت مشخصات اين مدل ----------------------------
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | Ako25 (Wednesday 31 October 2007)
|
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | احتمالاً مشکل از همین مانیتور است چون با درایور جدید هم درست نشد . من کارت گرافیک قبلی ام این بود Geforce Fx 5200 مشکلی با مانیتور نداشت که احتمالاً مانیتور های قدیمی با کارت گرافیک های جدید نمیخوانند. باز هم از راهنمایی های شما تشکر میکنم.
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 27th, 2007
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 110 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | احتمالا مشکل از کارته یا کارتت قلابیه چون من قبلا یه همچین مشکلی رو با یه کارت evil kyro از شرکت power color با چیپ st malta داشتم.با update بایوس مشکلم حل شد.ولی فکر نکنم مشکل شما حل بشه ! آخرش هم کارته رو فروختم. مشکل شما 99% سخت افزاریه | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | من یک مادربرد نو خریدم که یک کارت گرافیک آمبورد هم دارد . این گرافیک آمبورد این مادربرد من چند مگ است؟ با تشکر از همگی
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 27th, 2007
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 110 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | مقدار رم کارت گرافیک onboard به تنضیمات داخل بایوس بستگی داره و مقدار رم قرار داده شده روی سیستم. معمولا روی برد های جدید روی 32 یا 64 تنظیم میشه ولی میشه تا 256 مگ هم بالا برد. ولی اگه رم سیستمت کم باشه خیلی نمیشه روش مانور کرد. اگه کارت گرافیک onboard شما مارکی غیر از اینتل داشته باشه به لعنت خدا هم نمی ارزه ! چون هیچ نوع 3d رو ساپورت نمیکنه و هیچ گیمی رو معمولا اجرا نمیکنه ! اصلا ویندوز هم به زور بالا میاد ! ! | |||||||||||
| |
| | #9 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
حالا چگونه می توان مگ آن را بالا برد. با تشکر
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| geforce , 6200 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد