كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع KX400-8xv series است كه در انجمن سخت افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر بخش سخت افزار کامپیوتر، سیستم کامپیوتر من دارای مادر بورد KX400-8xv series مدل آلباترون میباشد و الان مدت یک هفته میباشد که پورت 1 (com1 ) کار نمیکند ولی پورت 2 کار میکند هر کاری کردم درست نشد حتی ویندوز رو کامل ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| سخت افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات سخت افزاري كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 20th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر بخش سخت افزار کامپیوتر، سیستم کامپیوتر من دارای مادر بورد KX400-8xv series مدل آلباترون میباشد و الان مدت یک هفته میباشد که پورت 1 (com1 ) کار نمیکند ولی پورت 2 کار میکند هر کاری کردم درست نشد حتی ویندوز رو کامل فرمت کردم و مجددا نصب کردم ولی باز درست نشد وارد setup هم که شدم همه چیز درست است ولی کار نمیکند لطفا مرا راهنمائی کنید که دیگه امانم رو بریده آیا احتمال دارد مشکل سخت افزاری باشد و اگر اینگونه باشد آیا قابل ترمیم میباشد یا خیر خواهشا سریع جواب منو بدین قربان شما | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| series , kx4008xv |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| برنامه هاوبازی های سونی اریکسون | Msrt | نرمافزار | 76 | Monday 31 March 2008 01:57 PM |
| درباره سونی اریکسون | Msrt | Sony Ericsson | 0 | Wednesday 7 March 2007 12:09 AM |
| Series 60 Theme Studio v3.0 | SalmanClever | Themes | 2 | Wednesday 1 November 2006 03:24 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد