كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع رمز مموري در N3 است كه در انجمن تعميرات، نگهداري، برنامهريزي مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: با عرض سلام به مديران محترم و دوستان ،گوشی من N73 می باشد و در قسمت مربوط به حافظه جانبی که mini sd می باشد این امکان را دارد که رمز گزاری نمائیم و این امکان حتی باعث این شده است که این حافظه قابل شناسائی برای کامپيوتر نیز نباشد ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| تعميرات، نگهداري، برنامهريزي در این بخش از چگونگی تعمیرات و نگهداری تلفنهای همراه آگاه می شوید |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 20th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام به مديران محترم و دوستان ،گوشی من N73 می باشد و در قسمت مربوط به حافظه جانبی که mini sd می باشد این امکان را دارد که رمز گزاری نمائیم و این امکان حتی باعث این شده است که این حافظه قابل شناسائی برای کامپيوتر نیز نباشد ، و با فرمت حافظه توسط گوشی نیز این رمز از بین نمی رود و این حافظه فقط قابل استفاده در همین گوشی می باشد متاسفانه این رمز را فراموش کردم و خیلی مومنون و متشکر می باشم از کليه دوستان و مدیران که من را در حل اين مسئله ياري کنند . ویرایش توسط sors : Saturday 1 March 2008 در ساعت 12:21 AM. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مموري , در , رمز |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد