كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع قطع و وصل شدن سیگنال است كه در انجمن SkyStar2 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: درود دوستان من یه مشکلی پیدا کردم" , اون اینه که هی خود به خود فرکانس ها 0 و دوباره عادی میشه " مثلا یه دفعه تمام فرکانسهای w6 میره " و خود به خود برمیگرده" همش اینطوری شده مشکل از دیش " درایور " و Pc و اسلوت و ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 1st, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 178 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 4 | درود دوستان من یه مشکلی پیدا کردم" , اون اینه که هی خود به خود فرکانس ها 0 و دوباره عادی میشه " مثلا یه دفعه تمام فرکانسهای w6 میره " و خود به خود برمیگرده" همش اینطوری شده مشکل از دیش " درایور " و Pc و اسلوت و lnb نیست چون همه رو تست کردم"حتی مشکل از پارازیت هم نیست " منو کلافه کرده فکر میکنم مشکل سخت افزاریه " حالا میخوام شما راهنمایی کنید چکارش کنم با سپاس از شما | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | در ضمن دوستان " باید بگم که من کانالاهای tps و چند کانال ذیگه رو مثل گذشته فرکانس دارم و مشکلی نداره " مشکل من اینه که الان 50% در صد هاتبرد رو فرکانس ندارم " و همچنین فرکانس w6 و nile هم 100% قطع شده دوستان خواهش میکنم کمک کنید" چیزی به فکرتون میرسه ؟ | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| اخراج شده تاریخ عضویت: January 13th, 2007
سطح دانش: 26 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 64 / 645 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 0 | نوع کارتت و درایور و برنامه ای که با آن دانلود داری چی است در ضمن قبلا این مشکل را نداشتی سوییچ را هم چک کن | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نه هیچ مشکلی نداشتم" من چندین درایور عوض کردم " 4.3"4.4.1"الان هم 4.3.0 من 2 ساله دارم استفاده میکنم از همین ss2.6 c هیچ مشکلی نداشتم. سوییچ رو چک کردم حتی یکی دیگه گرفتم و عوض کردم " دیش رو هم دوباره تنظیم کردم " ولی درست نشد . | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | دوست من تازگی فن برای dvb نگزاشتی چون فن اگر زیاد به کارت نزدیک باشد میدان مغناطیسی روی کارت اثر می گزارد اگر چنین نبود احتمالا از تیونر کارت است | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | در هاتبرد در فرکانسهای عمودی وافقی سیگنال داری یا فقط در یکی از انها سیگنال داری | |||||||||||
| |
| | #7 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | دوست گرامی من بیشتر با HOR مشکل دارم " میشه گفت الان در هاتبرد هیچ کدوم از کانالهای hor رو ندارم نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 6th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | شما یه بار سیستم عامل رو عوض کن اگر باز هم مشکل باقی مونده باشه به احتمال زیاد از تیونر هست. | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | دوست عزیز سیم که از دیش میاد مستقیم هست؟ یا بهش سیم وصل کردی ؟ چندتا
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| قطع , وصل , سیگنال , شدن |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| قطع شدن سیگنال بعدازچنددقیقه در پروگ دی وی بی | hara125 | سخت افزار و كارتهاي DVB | 9 | Monday 3 December 2007 02:34 PM |
| عدم قطع شدن ارتباط اينترنت Dialup پس ازعمل Logoff | irtraining | ترفند های رجیستری | 0 | Wednesday 14 February 2007 10:04 AM |
| قطع شدن سیگنال | bxit | سخت افزار و كارتهاي DVB | 3 | Sunday 31 December 2006 06:16 PM |
| قطع شدن فول ايكسها | Raminmetal | اعلام برنامه کانالها | 0 | Tuesday 1 August 2006 10:55 AM |
| قطع شدن فول ايكسها | Raminmetal | اعلام برنامه کانالها | 0 | Tuesday 1 August 2006 10:55 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد