كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشكل لاينحل در skystar 2 pci است كه در انجمن SkyStar2 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: با سلام من الان چند روزه كه با كارت skstar 2 pci هر كار كردم نتونستم براي مدت طولاني سيگنال داشته باشم. تمام كارهاي ممكنه چه سخت افزاري و چه نرم افزاري رو انجام دادم. مثلا چك كردن با تمام درايورهاي معتبر , فرمت درايو c و نصب مجدد ويندوز ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: May 6th, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 57 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من الان چند روزه كه با كارت skstar 2 pci هر كار كردم نتونستم براي مدت طولاني سيگنال داشته باشم. تمام كارهاي ممكنه چه سخت افزاري و چه نرم افزاري رو انجام دادم. مثلا چك كردن با تمام درايورهاي معتبر , فرمت درايو c و نصب مجدد ويندوز , تغيير محل كارت روي مادربرد, تعويض خود كارت و استفاده از dvb كارت ديگه با همين مدل ولي در تمام اينها گاهاحداكثر به مدت 2 ساعت سيگنال داشتم ولي روز بعد مجددا سيگنال نداشتم ضمنا من از 2 ديش در جهت هاي هاتبرد و نايل ست استفاده مي كنم. و آخرين كاري كه انجام دادم اين بود كه اول كامپيوتر رو خاموش كردم و بعد كابل مربوط به هاتبرد رو از ديش جدا كردم و مجددا وصل كردم كه اگر سوييچر هنگ كرده باشه با اين كار درست بشه, ولي جواب نداد. خيلي ممنون ميشه منو راهنمايي كنيد. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 14th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | شما از سوییچ استفاده نکن.در ضمن کابل خود را از نوع آلمانی با طول کمتر از 20متر انتخاب کن. | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| عضو | سلام 1 ممکنه ال ان بی مشگل داشته باشه اونو عوض کن 2 جاهایه ورودیه سویچ عوض کن بعد قسمت ستینگ برنامه تعقیراته سویچو اعمال کن 3 سیمه ال ان بی رو بدوته سوییچ (یه سره) به دی وی بی وصل کن | ||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 12th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من هم چنين مشكلي دارم. من حتي به خاطر اين كار سيستم خودم رو تغيير دادم و يك پاور 530 وات هم براش گرفتم. سوئيچ رو هم برداشتم و ال ان بي رو هم عوض كردم. درايور ها و نرم افزارهاي زيادي رو هم تست كردم. مشكل از اين قراره كه در بعضي ساعات روز كيفيت سيگنال دريافتي به 82 مي رسه و در دانلود ديتا هيچ مشكلي ندارم و در ديگر ساعات سيگنال به 60 مي رسه و ديسكانكتي وحشتناكي هم دارم. البته من يك جا خوندم كه اين كارت بعضي وقتها قفل مي كنه و مشكلاتي داره. لطفا كمك كنيد تا اين مشكل رو حل كنيم. | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | من از ss2 استفاده مي كنم و تا بحال هم مشكلي نداشتم . به نظر من اگر مي خواهيد از سلامت تيونر كارتهاي خودتون مطمئن بشيد ، همون كابلي را كه به كارت متصل مي كنيد بدون هيچ تغييري به يك رسيور وصل كنيد و ال ان بي و ديش و كابل رو تست كنيد تا حداقل از سلامت كارتتون مطمئن بشيد . اگر اشكالي در اين قسمتها بود كه مشخص مي شه ولي اگر سالم بودند بايد مشكل رو توي كارت جستجو كرد . | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | | |||||||||||
| |
| | #8 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
http://www.technisat.com/en/service/...=1316&pID=1281 این هم لینک 4.4.1 RC2 برای ویستا و دانلود آفلاین مناسب است http://www.technisat.com/en/service/...=1515&pID=1281 ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | Barat (Sunday 9 September 2007)
|
| برچسب ها |
| skystar , pci |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| در خواست بایوس های ps2 | kaveh kaviani | پلی استیشن 3,2,1 | 8 | Sunday 7 October 2007 03:08 PM |
| بررسی تخصصی Sony Ericsson P990 | nima_g | Sony Ericsson | 2 | Saturday 5 May 2007 04:21 PM |
| رکورد شکنی Thq در فروش بازی | Mr.Milad | بازیهای کامپیوتر | 72 | Wednesday 28 March 2007 08:52 AM |
| سل گاوی | Peyman | بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي | 0 | Saturday 17 March 2007 09:20 PM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد