كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل عجیب با کارت SKyStar2 است كه در انجمن SkyStar2 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: من در گذشته از کارت ویژن پلاس استفاده میکردم تا اینکه بنا به دلایلی مجبور به تعویض شدم و گزینه بهتر یعنی این کارت رو انتخاب کردم مشکل اینجاست کانال هایی که با کارت قبلی سیگنال خوب و تصویری بدون ایراد داشتند حالا با این کارت قابل دیدن نیستند مثلا ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 4th, 2006
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 106 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | من در گذشته از کارت ویژن پلاس استفاده میکردم تا اینکه بنا به دلایلی مجبور به تعویض شدم و گزینه بهتر یعنی این کارت رو انتخاب کردم مشکل اینجاست کانال هایی که با کارت قبلی سیگنال خوب و تصویری بدون ایراد داشتند حالا با این کارت قابل دیدن نیستند مثلا مولتی ها رو 28 درصد سیگنال نشون می دهد و لی تصویر یا مشکل همراه در صورتی که عرض کردم این مشکل رو با کارت قبلی نداشتم | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 18th, 2006
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 280 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | از چه درایوری استفاده میکنی؟؟؟ورژن درایور..؟؟؟ از چه برنامه برای دیدن استفاده میکنی؟؟؟ از چه کدکی استفاده میکنی؟؟؟؟گراف های نصب روی سیستمت چیه؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 532 Thanks: 52
قدرت اعتبار: 4 | دوست عزيز کارت b2c2 به خوبي امتحان خود را پس داده در ضمن اگر درايور کارت قبلي را پاک نکرده باشيد شايد ان برنامه موجب خلل در کارکارت شده باشد | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 11th, 2006
سطح دانش: 8 [ ]سابقه در سایت: 0 / 196 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 3 | من يه جايي شنيدم كه ss2 از بقيه كارتها حساس*تره، شايد بهتر باشه ديشت*رو يه كم دقيق*تر كني ولي روي هم رفته كارت عاليه، مباركت باشه ![]()
__________________ هر كجا هستم، باشم آسمان مال من است =================================== اخطار: از ايجاد موضوع و تاپيك با نام هاي نامشخص خودداري كنيد. قبل از ارسال مطلب جديد از تكراري نبودن و محل صحيح ايجاد موضوع اطمينان حاصل كنيد. از ارسال پست جهت تشكر خودداري كنيد براي اين منظور بر روي دكمه تشكر كليك كنيد. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar2 , مشکل , کارت , با , عجیب |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد