كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشاوره در زمینه استارست 250 است كه در انجمن رسیور های استارست مدل های 190-220-3300-x60-x3 -x30-x55-x5-x50 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش استارست (StarSat) است: من میخوام یک رسیور استارست 250 بگیرم .حالا اطلاعاتی در مورد این دستگاه میخواستم . 1.ایا مانند بقیه دستگاه برنامه سریع براش میاد(پروگرم میشه )؟ 2.کارایش خوبه یا بده؟ 3.از لحاظ تیونر چطوره؟ 4.ببخشید من این تایپک رو اینجا مطرح کردم چون تو سایت در مورد این رسیور (در بخش ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 17th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من میخوام یک رسیور استارست 250 بگیرم .حالا اطلاعاتی در مورد این دستگاه میخواستم . 1.ایا مانند بقیه دستگاه برنامه سریع براش میاد(پروگرم میشه )؟ 2.کارایش خوبه یا بده؟ 3.از لحاظ تیونر چطوره؟ 4.ببخشید من این تایپک رو اینجا مطرح کردم چون تو سایت در مورد این رسیور (در بخش استارست )چیزی نبود. تو رو خدا راهنمایی کنید ![]() | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 1st, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
اين رسيور به نظر من بهترين رسيور استارست از نظر سخت افزار هست سرعت بسيار بالايي توي تعويض كانال و سرچ داره برنامه هم مثل 190 ساپورت ميشه يه كارت روشه كه دو تا كانال +18 رو باز ميكنه دو تصوير همزمان نشون ميده ( تقريبا ) منوهاش شبيه 150 با كمي تفاوت و كلا از 100 من بهش 92 ميدم | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| 250 , مشاوره , استارست , در , زمینه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد