كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع با دستگاه innovative HBS به راحتی زیبا ترین کانال ها را ببینید است كه در انجمن فرکانس ها،خبرها و مطالب ماهوارهای جدید مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: innovative HBS این دستگاه ساخت شرکت فرتک استار کره بوده و به وسیله ی سرورهای که شرکت سازنده ی این دستگاه برای ان در نظر گرفته به راحتی می توان از شیرینگ رایگان این دستگاه استفاده کرد و زیبا ترین کا نالهای دنیا را به وسیله ی این دستگاه برروی ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| فرکانس ها،خبرها و مطالب ماهوارهای جدید در اين بخش از اخرين اخبار اعلام شده از طرف كانالهاي ماهواره اي اگاه مي شويد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 17 [ ]سابقه در سایت: 0 / 403 Thanks: 205
قدرت اعتبار: 3 | innovative HBSاین دستگاه ساخت شرکت فرتک استار کره بوده و به وسیله ی سرورهای که شرکت سازنده ی این دستگاه برای ان در نظر گرفته به راحتی می توان از شیرینگ رایگان این دستگاه استفاده کرد و زیبا ترین کا نالهای دنیا را به وسیله ی این دستگاه برروی تلویزیون خود مشاهده کنید و برای این کار شما فقط و فقط به یک ADSL نیاز دارید تا از شیرینگ رایگان این دستگا استفاده کنید این دستگاه همچنین دارای 1 سال گارانتی قطعات بوده و درصورت هر گونه مشکل شما می توانید قطعه ی اسیب دیده را جدا و به ادرس نمایندگی این دستگاه ارسال کنید و قطعه ی سالم را تحویل بگیرید درضمن این دستگاه قابلیت پشتیبانی از Gbox را نیز دارد که با وجود شیرینگ رایگان ان دیگر نیازی به ان نیست
__________________ الهی از روی آفتاب و ماه و ستارگان شرمنده ام از انس و جن شرمنده ام که همه در کار خود استوارند و این سست عهد ناپایدار ----------------------------------------------------------- دیدن زنده برنامه ها و مسابقات با فرکانس های مخفیwww.satelliweb.com | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ali1368 For This Useful Post: | hk1368 (Thursday 1 May 2008)
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 29th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزيز در صورت امكان درباره نحوه شيرينگ رايگان اين دستگاه كمي توضيح دهيد. تا آنجايي كه من اطلاع دارم اين نوع دستگاهها نياز به شارژ ماهيانه دارند آيا اينطور است؟ مشخصات اين دستگاه هم برامون بذاري ممنون ميشم. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 22nd, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 265 Thanks: 93
قدرت اعتبار: 4 | حالا کو تا زمانی که قاچاقچیان محترم اقدام به ورود ان کنند و در دسترس من و امثال من قرار گیرد و لابد تا ان زمان مسئله رایگان بودن شیرینگ ان به کنار رفته و تبلیغاتی که میبایستی باعث بیشتر شدن فروش ان شود به اتمام رسده و نوش دارو بعد از مرگ سهراب میشود | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 17 [ ]سابقه در سایت: 0 / 403 Thanks: 205
قدرت اعتبار: 3 | در جواب دودوست عزیز خیر شیرینگش فعلا که مجانی هستش و احتیاجی به شارژ ماهیانه هم نداره من گفتم فعلا شاید فردا شرکت بگه دیگه مجانی نمی دم و در ضمن پاسخ به جواب اون یکی دوست عزیز اینکه وارد شده و در حال حاضر هم در حال خرید فروش هست . و یک موضوع دیگه اینکه یکی از دوستانم اقدام به خرید و فروش این محصول هم کردند ولی من طبق قوانین سایت نمی توانم هیچ گونه اطلاعات دیگر را در اختیار شما قرار دهم چون یک جور تبلیغ و فروش است و فقط خواستم بگم یک همچین دستگاهی هم وارد بازار شده است . همین و تمام .
__________________ الهی از روی آفتاب و ماه و ستارگان شرمنده ام از انس و جن شرمنده ام که همه در کار خود استوارند و این سست عهد ناپایدار ----------------------------------------------------------- دیدن زنده برنامه ها و مسابقات با فرکانس های مخفیwww.satelliweb.com | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to ali1368 For This Useful Post: | hk1368 (Thursday 1 May 2008),
yazdizadeh (Wednesday 30 April 2008)
|
| | #5 | |||
| عضو جديد | نقل قول:
در مورد وجود این دستگاه در بازار ایران هم می توانید از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهید تا شما را راهنمایی کنم امیدوارم توانسته باشم به سوالات شما پاسخ کاملی بدهم | |||
| |
| The Following User Says Thank You to hk1368 For This Useful Post: | ali1368 (Thursday 1 May 2008)
|
| برچسب ها |
| innovative hbs |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نوکیا N95 | Ako25 | Nokia | 2 | Monday 30 June 2008 09:01 PM |
| فضايل و سيره فردى امام حسن عسكرى (ع) | Ako25 | دانستنیها | 0 | Sunday 27 April 2008 04:11 PM |
| مشكل ما در فهم قرآن (كنكاشي در زبان قرآن) | Ako25 | دانستنیها | 0 | Sunday 27 April 2008 04:05 PM |
| Nokia 9500 | Ako25 | Nokia | 0 | Saturday 26 April 2008 01:05 PM |
| Nokia 8800 | Ako25 | Nokia | 0 | Saturday 26 April 2008 12:58 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد