كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع برنامه سریع و عالی برای پیدا کردن کدهای Aes است كه در انجمن فرکانس ها،خبرها و مطالب ماهوارهای جدید مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: سلام به دوستان عزیز ... الان یه نرم افزار توپ دیگه پیدا کردم که خیلی سریع ( 20 ثانیه بعد از اینکه کد ها عوض میشه ) کد ها رو پیدا میکنه ... برنامه رو از اینجا دریافت کنید . راستی با این برنامه میتونید به رسیور ها هم کد ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| فرکانس ها،خبرها و مطالب ماهوارهای جدید در اين بخش از اخرين اخبار اعلام شده از طرف كانالهاي ماهواره اي اگاه مي شويد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به دوستان عزیز ... الان یه نرم افزار توپ دیگه پیدا کردم که خیلی سریع ( 20 ثانیه بعد از اینکه کد ها عوض میشه ) کد ها رو پیدا میکنه ... برنامه رو از اینجا دریافت کنید . راستی با این برنامه میتونید به رسیور ها هم کد دستی بدید ...:::: 1 - اول از همه فایل رو از حالت فشرده خارج کنید . 2 - یه فولدر در شاخه اصلی برنامه هست به نام ocx & dll که در اون دوتا فایل هست ... شما باید این دو دو تا فایل رو در شاخه C:\windows\system32 کپی کنید که C مسیر پیش فرض ویندوز شما است اگر ویندوز شما در درایو دیگری قرار دارد باید مسیر رو تغییر بدید ... ******** نکته مهم اینکه اگر در هنگام کپی این دو تا فایل ویندوز به شما پیغام داد که این فایل ها وجود دارد آیا جایگزین شود یا خیر ... بزنید خیر و فایل ها رو کپی نکنید چون خودش وجود داره ... مانند تصویر زیر : ![]() و بعد فایل اصلی برنامه رو اجرا کنید و روی کلید سبز رنگ کلیک کنید ... مانند شکل زیر : ![]() خوب حالا مانند تصویر بالا میبینید که دو قسمت وجود دارد و بعد چند ثانیه که کلید سبز رو زدید دو تا کد پیدا میکنه ... حالا اگر بخواهید در DVB کارت استفاده کنید باید کد اول رو در یه جایی مثل notepad کپی کنید و بعد کد دوم رو در ادامه اون کپی کنید و بعد کل کد رو به سافت کم منتقل کنید . اگر میخواهید به رسیور به صورت دستی وارد کنید باید کد اول رو جلوی 007c00 01 وارد کنید و کد دوم رو در جلوی 007c00 11 وارد کنید و اگر دیدید در رسیور شما بخش 007c00 11 وجود ندارد اون رو ایجاد کنید . موفق و پاینده باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| The Following User Says Thank You to atn_1366 For This Useful Post: | Safi (Wednesday 5 July 2006)
|
| | #4 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز ... لینک کار میکنه و مشکلی هم نداره و برای راپیدشر هم هست ... در ضمن این کد ها برای کانال هایی هست AES هستند مثل مولتی ویژن ها ، Spice Private و ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| | #6 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | بله عزیز vplug این کارو میکنه ولی vplug فقط برای کسانی هست که کارت DVb دارند و دوستانی که رسیور دارند به این برنامه حتماً نیاز دارند ... در ضمن vplug برای بعضی از دوستان کار نمیکنه ... اون هم به دلیل اینکه بعضی از ISP ها در ایران سایتی رو که vplug از اون کدها رو میگیره فیلتر کردند ...!!!!
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 34 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 | بابا جون این رپید شیر به درد آپلود نمیخوره یه جای دیگه بزارید لطفا من به مولتی وی÷ن ها نیاز مبرم دارم چون 3 4 تا فیلمای مورد علاقمو داره نشون میده تورو خدا یکی به من بگه این کدای 24 ساعتشو از کجا بگیرم بابا به خدا خسته شدم بسکه این سایت اون سایت کردم لا اقل فقط بهم بگید هست یا نه ... اصلا باز میشه ؟ باز میشه ولی فقط 30 ثانیه آخه چرا ؟ | |||||||||||
| |
| | #9 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز ... اگر به صورت بالا و به درستی کدها رو در softcam کپی کنید حتماً جواب میگیرید ... اگر هم برای رسیور دارید استفاده میکنید باز هم باید به صورت دستورالعمل بالا ( پست اول ) عمل کنید . موفق باشید ...
| |
| برچسب ها |
| aes , کدهای , کردن , پیدا , برنامه , برای , سریع , عالی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد