كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فرکانس های جستجوی شبکه (network search) است كه در انجمن فرکانس ها،خبرها و مطالب ماهوارهای جدید مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: سلام دیدم جای این تاپیک خالیه گفتم من بزنم ببینم استقبال چجوریه ! اولین فرکانس مربوط به جهت ترک هستش 12731 عمودی(v) ( 3333 طرز استفاده اش رو هم اگه بلد نبودید یا اگه نمیدونید اصلا چی هست اعلام کنید توضیح میدم. فرکانس هاتبرد هم خاطرم نیست ، فردا حتما ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| فرکانس ها،خبرها و مطالب ماهوارهای جدید در اين بخش از اخرين اخبار اعلام شده از طرف كانالهاي ماهواره اي اگاه مي شويد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 27th, 2007
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 110 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | سلام دیدم جای این تاپیک خالیه گفتم من بزنم ببینم استقبال چجوریه ! اولین فرکانس مربوط به جهت ترک هستش 12731 عمودی(v) ( 3333 طرز استفاده اش رو هم اگه بلد نبودید یا اگه نمیدونید اصلا چی هست اعلام کنید توضیح میدم. فرکانس هاتبرد هم خاطرم نیست ، فردا حتما میزارم فعلا | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| network , search |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد