كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکلات Mbc Persia را اینجا مطرح کنید است كه در انجمن معرفی کانال های ماهواره ای مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: با سلام. الان که چند ساعتی از آغاز به کار رسمی mbc persia گذشته برخی مشکلات فنی و محتوایی به چشم می خوره . من بعنوان نمونه به چند مورد اشاره میکنم. مشکل فنی : 1- اگه این کانال رو رو ی عربست ( 11919- H - 27500 ) دریافت ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| معرفی کانال های ماهواره ای اين بخش به معرفي كانالهاي ماهواره اي مي پردازد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | با سلام. الان که چند ساعتی از آغاز به کار رسمی mbc persia گذشته برخی مشکلات فنی و محتوایی به چشم می خوره . من بعنوان نمونه به چند مورد اشاره میکنم. مشکل فنی : 1- اگه این کانال رو رو ی عربست ( 11919- H - 27500 ) دریافت میکنید احتمال داره بعضی وقتها بطور ناگهانی سیگنال کلا قطع و وصل بشه.( البته منکه با قیچی دارم میگیرم ، نمیدونم دوستانی که دیش مجزا برای عربست یا نیلست دارن این مشکلو دارن یا نه). 2- تصاویری که بصورت پشت سر هم و سریع پخش میشن ( اصطلاحا در cut ها و disolve ها ) تصویرشطرنجی میشه و کیفیت پایین میاد. علتش هم پایین بودن Bitrate این کاناله. در تصویر زیر Bitrate دو کانال mbc2 و mbc persia را مقایسه بفرمایید. (توجه :برای بدست آوردن مقدار Bitrate ، در Progdvb : File / Property ![]() اما مشکلات محتوایی: 1- اولیش مشکل اینه که برای معرفی بعضی فیلمها ازگوینده فارسی زبان استفاده شده ولی برای بعضی دیگه نه . شما نگاهی به mbc2 بندازین ببینین فیلمها با اضافه کردن آهنگهای مناسب و توضیحات گوینده عرب چقدر حرفه ای معرفی میشن. به نظر میرسه دست اندرکاران mbc persia فقط دارن از همون آنونسهای فیلمهای هالیوودی که روی DVD هاشون هست استفاده میکنن و خیلی زحمت اضافه کردن توضیحات فارسی رو نکشیدن. 2- مشکل دوم به نظرم هماهنگ نبودن بعضی زیر نویسها با تصویره . یا زیرنویس زود میاد یا زود میره . 3- اما مشکل اساسی : متاسفانه وقتی فیلمها معرفی میشن زمان پخششون به وقت امارات و لندن اعلام میشه و خبر از عبارت ( به وقت ایران ) نیست . البته همه ما میدونیم که ساعت امارات با تهران اختلافش فقط نیم ساعته . اما اگه گوینده به وقت ایران اعلام برنامه میکرد این کانال ایرانی تر احساس میشد. اما دوستان. این تازه شروع کار این کاناله. هدف از ایجاد این تاپیک ایراد گیری و بهانه گیری نیست. هدف فقط برطرف کردن مشکلاته . ای کاش این کانال دوست داشتنی سایتی به زبان فارسی داشت تا بتونیم مشکلات رو باهاشون درمیون بگذاریم . از شما دوستان خواهش میکنم مشکلاتتون با این کانال رو اینجا مطرح کنین تا شاید به گوش مسولان این کانال برسه. اینم بخشی برای گذاشتن متن (نظر) فارسی درباره mbc persia در بخش فارسی سایت خبری شبکه ا@ل@ع@ر@ب@ی@ه : مجموعه mbc بزودی کانال mbc Persia را راه اندازی می کند | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | من مشكلي از لحاظ كيفيت صدا و يا تصوير و يا قطع و وصل شدن سيگنال ندارم ، براي دريافت اين جهت حتما بايد ديش مجزا داشته باشيد و براي استفاده از قيچي ديش بزرگ مثل 120 . فعلا اول كاره ، به مرور زمان اين مشكلات حل ميشه . كانال mbc2 هم موقع شروع به كار همين طور بود و الان حرفه اي شده .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| مدیر بخش دانشجويان ايران و مدير بخش موبايل ![]() ![]() | با درود.... من هم فعلا مشکل خاصی ندارم (با ماهواره نایلست و قیچی) در ضمن این شبکه تازه چند ساعته که افتتاح شده واین ایرادها خیلی جای بحث نداره
__________________ امید وارم همیشه زیبا ترین منحنی دنیا (لبخند) بر روی لبانتان جاری باشد (هنگامه) official web site of sandy fans: www.sh-sandyfan.com http://sandyfan.persiangig.com/thanks.gif | ||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من که دارم حال میکنم تازه این شبکه چند وقت بیشتر نیست راه افتاده کم کم خوب میشه. ![]()
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 8th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 0 |
| |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
قدرت اعتبار: 10 | بچه ها به اظهارات مردم در مورد این شبکه در این صفحه توجه کنید. مخصوصاً به آخریش شماره 172 نگاه کنید. ![]()
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 22nd, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 265 Thanks: 93
قدرت اعتبار: 4 | من واقعا نمیفهمم وقتی کانال خیلی بهتر و پر بیننده تری روی خود هات برد با مشخصات ((12476 هوریزنتال و سیمبل ریت 27500 و اف ای سی 4/3 بنام nour )) وجود دارد دیگر دوستان چرا خود را منتر این کانال میکنند ؟واقعا که ! | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | من که متوجه نشدم شما چی میگید ولی مثل اینکه دارید جک میگید.
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | ProgReza (Thursday 10 July 2008)
|
| | #9 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 22nd, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 265 Thanks: 93
قدرت اعتبار: 4 | | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 19th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | سلام من خواستم یک نکته مهم از این شبکه های mbc2 , mbc persia اشاره کنم که متاسفانه این شبکه ها این فیلمها را با کیفیت واقعی پخش نمی کنند به عبارتی فیلمها سایز واقعی خود را ندارند و همه ی فیلمها را با استانداد4/3 و720در 576 که باعث می شود اکثر فیلمها را بزرگنمایی بکننند و دیگر اینکه اگر میشد تصویز و زیر نویس فیلمها را مثل مولتی ویژنها بود خیلی بهتر میشد یعنی قابلیت 9/16 انها و ارجینال بودن آن حفظ میشد | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| mbc , persia , مشکلات , مطرح , کنید , اینجا , را |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| امنيت و ضد امنيت در داد و ستدهاي الكترونيك | پرشین هک | اخبار هک | 0 | Wednesday 9 July 2008 02:01 AM |
| بازخوانی وقایع ۱۸ تیر 1378 (شرح کامل واقعه) | amir66 | حقوق بشر و دانشجویان و زنان | 3 | Wednesday 9 July 2008 12:34 AM |
| لوازم آرايشي را به قيمت سرطان نخريد | ProgReza | دانستنیها | 0 | Tuesday 8 July 2008 09:55 AM |
| مصاحبه : فرزاد حسنی : زنگ زدند گفتند از امشب نیایید | ProgReza | اخبار ايران | 0 | Tuesday 8 July 2008 09:50 AM |
| نقدی بر عملکرد یکساله پرس تی*وی | Ako25 | بخش خبرگزاری | 1 | Monday 7 July 2008 11:09 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد