كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کانال جدید است كه در انجمن معرفی کانال های ماهواره ای مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: سلام حیفم نیومد این کانالو معرفی نکونم اما زودتر باید این کارو میکردم ولی به خاطر مشکلاتی نتونستم این کانال به نظر من یک کانال خیلی جذب است میپورسی چرا الان توضیح میدم معرفی کانال این کانال در ماهواره Hotbird 10785000 VERTICAL 27500 و دارای شش کانال است که اسامی ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| معرفی کانال های ماهواره ای اين بخش به معرفي كانالهاي ماهواره اي مي پردازد |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام حیفم نیومد این کانالو معرفی نکونم اما زودتر باید این کارو میکردم ولی به خاطر مشکلاتی نتونستم این کانال به نظر من یک کانال خیلی جذب است میپورسی چرا الان توضیح میدم معرفی کانال این کانال در ماهواره Hotbird 10785000 VERTICAL 27500 و دارای شش کانال است که اسامی ان C Cinéma Classic C Cinéma Culte C Cinéma Emotion C Cinéma Famiz C Cinéma Frisson C Cinéma Premier C Cinéma Star من همه این کانالا رازیر نظز دارم ولی یکی از همه بهتر عمل میکنه C Cinéma Frisson این کانال در ساعت 2 یا 3 یا 4 شب فیلمای -16 -18 پخش میکنه ![]() و ساعت 4 و5 صیح فیلمای معروف MASTER OF HORROR که بعضی ها از فیلمها خنده دار هست و بغضی ها واقعا ترسناک ![]() این یکی که اشکال نداره ویرایش توسط nickcarter : Thursday 3 July 2008 در ساعت 04:35 PM. | ||
| |
| برچسب ها |
| کانال , جدید |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد