كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع از کجا بفهمم جهت دیش درسته؟(فوری خواهشا) است كه در انجمن تنظیمات و راه اندازی آنتن های ماهواره(Dish) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: با سلام من یه dvb خریدم فردا قراره بیاند دیش نصب کنند(در جهت w6 گفتم) میخوام ببینم بر فرض طرف اومد نصب کرد من از کجا میتونم مطمین شم همون موقع که جهت رو درست نصب کرده؟روش دانلود هم بلد نیستمئئیه راه بهم بگید سرم کلاه نره!!...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 20th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من یه dvb خریدم فردا قراره بیاند دیش نصب کنند(در جهت w6 گفتم) میخوام ببینم بر فرض طرف اومد نصب کرد من از کجا میتونم مطمین شم همون موقع که جهت رو درست نصب کرده؟روش دانلود هم بلد نیستمئئیه راه بهم بگید سرم کلاه نره!! | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
FlySat Eutelsat W6 @ 21.6 با ProgDVB به اينصورت اسكن كنيد : براي دانلود آفلاين به اينجا مراجعه كنيد : آموزش كامل SkyGrabber ، قويترين و كاملترين نرم افزار دانلود آفلاين ، براي اولين بار --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 20th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | Safi (Sunday 24 August 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 24th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| کجا , از , بفهمم , جهت , خواهشا , دیش , درسته؟فوری , ز |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد