كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوالی در باره تنظیم دیش dvb است كه در انجمن تنظیمات و راه اندازی آنتن های ماهواره(Dish) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره است: سلام من می خواهم دی وی بی بخرم می خواستم بدونم ایا خودم می تونم دیششو تنظیم کنم (برای دانلود افلاین و شبکه ها می خواهم) یا نه ؟ و دیگه اینکه دیش ها اگر پشت شیشه باشه مشکلی توی گرفتن براش پیش نمی اید و دیگه اینکه این دیش ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من می خواهم دی وی بی بخرم می خواستم بدونم ایا خودم می تونم دیششو تنظیم کنم (برای دانلود افلاین و شبکه ها می خواهم) یا نه ؟ و دیگه اینکه دیش ها اگر پشت شیشه باشه مشکلی توی گرفتن براش پیش نمی اید و دیگه اینکه این دیش های کوچک قیمتش چنده (سازیز دقیقشو نمی دونم فقط کوچیک باشه)و ایا از دیش های بزرگ بدتر می گیره خواهشمندم استادان جواب بدن کارم گیره با تشکر زیاد | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال تاریخ عضویت: June 3rd, 2006
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 112 Thanks: 23
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوست عزیز.. 1. تنظیم دیش کار چندان سختی نیست اما اگر میخواهید از بیشتر از یک Lnb استفاده کنید و تنظیم دقیقی داشته باشید کار کمی مشکل میشه و بهتره از متخصص آن استفاده کنید.. 2. شیشه 100% عایق امواج بوده و امکان دریافت امواج وجود نداره... 3. سایز دیش برای مناطق مرکزی ایران باید بالای 90 باشه.. قمیت یک دیش 90 معمولی هم بیشتر از 10 تومان نیست.. ( اگر امکان استفاده از دیش بالای 90 رو دارید 120 انتخاب مناسب تری هست.. ) موفق باشید .. | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | ببخشید محل نصب دیش باید حتما یه جایی مثل پشت بوم باشه یا پشت پنجره باز باشه باز هم مشکل ایجاد می کنه؟ | ||
| |
| | #4 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | man ye moshkeli ke daram ine ke nemitonam poshte bom dish bezaram rahe dige dare ya inke joloye panjereye baz bezaram chi? yeki dadashesho komak kone! | ||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 10th, 2006
سطح دانش: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 301 Thanks: 42
قدرت اعتبار: 3 | من شنیدم قطعه ای هست که می تونه فرکانس های دریافتی رو افزایش بده یعنی کیفت را در رسیور یا کارت Dvb بالا می بره . اگه همچین دستگاهی هست اسم و طریقه تهیه و طرز کارش رو بگین یه سوال دیگه قیمت یه دیشه 60 و يه 90 استاندارد هر کدوم چقدره ؟ | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | خیلی ممنون اما من فقط امکان این را دارم که پیشت پنجره بگذارم پنجره بزرگه و هم به سمت قبله است (البته قبله کمی مایا به راسته) و می خواهم خودم نصب کنم ایا می تونم پیشت پنجره داشته باشم و دیگه اینکه چند تا ماهواره را می تونم با این جهت بگیرم باتشکر زیاد | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | سلام ... بله شما میتونید دیش رو پشت پنجره نصب کنید برای اینکار هم همون دیش 90 کافیه اما به سایز زیر 90 فکر نکنید بهتره... در ضمن شما میتونید از برنامه Setup4PC که همراه کارت DVB موجود میباشد به عنوان یک Finder فوق العاده استفاده کرده و خودتون دیش رو تنظیم کنید.. | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | بله این دستگاه وجود دارد اما من شخصاً استفاده از اون رو توصیه نمیکنم و ارزش چندانی نداره... در ضمن مطمئن نیستم برای DVB جواب بده !! | |||||||||||
| |
| | #9 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | میگن دیشهای کوچک و قدرتمندی اومده راسته؟ آقا کلا میشه پشت پنجره باز دیش گذاشت در هر صورت کلا چی رو پیشنهاد می کنید؟ | ||
| |
| برچسب ها |
| dvb , باره , تنظیم , دیش , در , سوالی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد